Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Se edifică un nou magazin LIDL în județul Constanța. Unde va fi amplasat

ro

20 Oct, 2021 00:00 11322 Marime text
  • Pe strada Constanței, din Năvodari, va fi construit un nou supermarket
  • Este vorba de magazinul LIDL, care va fi edificat după ce va fi întocmit PUZ pentru zona respectivă
  • Documentația a fost depusă la APM Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța are pe masă un memoriu de prezentare prin care se dorește realizarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru ridicarea unui supermarket LIDL în orașul Năvodari.
 
Este vorba de proiectul „Întocmire PUZ cu scopul “Construire Clădire P+1E-magazin retail, amenajări exterioare, spații verzi plantate, alei și accese carosabile și pietonale, parcări pentru mașini electrice, racorduri la drumurile publice, bariere de acces, împrejmuire, amplasare semnale publicitare, branșamente la utilități, desființare clădire existentă, organizare de șantier”.

 
Magazinul va fi amplasat pe strada Constanței nr.2D, în orașul Năvodari, județul Constanța, beneficiar fiind Lidl Imobiliare Romania Management SCS. Amplasamentul care generează studiul PUZ este proprietata beneficiarului. Amplasamentul are o suprafață totală de 4885mp, având categoria de folosință “curți construcții”. Prin plan urbanistic zonal (P.U.Z.) se vor stabili reglementari cu privire la : regimul de construire, functiunea amplasamentului, inaltimea maxima admisa, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea clădirilor față de aliniament și distanțele față de limitele laterale și posterioare ale parcelelor.

 
Sunt propuse funcțiuni predominante de magazin retail, amenajări exterioare, spații verzi plantate, alei și accese carosabile și pietonale, parcări pentru mașini electrice, racorduri la drumurile publice, bariere de acces, împrejmuire, amplasare semnale publicitare, cu regim de înălțime maxim P+1E, POT max = 51.18% și CUT max = 0.583.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:


Atenție, șoferi! O să fie montată o barieră automată pentru accesul auto în incinta Lidl Baba Novac, din Constanța



Autorizaţia de construire pentru magazinul Lidl de pe strada Soveja, anulată de Curtea de Apel Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii