Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește O spălătorie auto de pe strada Cumpenei, din Constanța, se extinde

ro

12 Feb, 2021 00:00 2623 Marime text
  • Dragoș Filimon, proprietarul unei spălătorii, a decis extinderea acesteia
  • A obținut de la municipalitate documentul necesar
  • Acesta a extins un alt corp de clădire în trecut
  • Actuala extindere vizează amenajarea unor spații cu destinația de birouri

Primăria Constanța a eliberat un document important pentru Dragoș Filimon, proprietarul unei spălătorii de pe strada Cumpenei, din municipiu.

Astfel, prin Certificatul de Urbanism nr. 577 din data de 11 februarie 2021, emis pe numele lui Dragoș Filimon, are în vedere extinderea corpului C2 existent cu funcțiunea de spălătorie autor și spațiu pentru vânzare accesorii auto la parter, extindere și supraetajare parțială cu funcțiunea de birouri, cu încadrarea în reglementările urbanistice aprobate și respectarea legislației în vigoare. Locația este poziționată pe strada Cumpenei nr. 6, iar valabilitatea documentului este de 24 de luni.
 

Extinderea din 2017

Amintim că în anul 2017, proiectul, intitulat „Extindere şi supraetajare imobil C1 existent, schimbare funcţiune din sediu social în birouri, construire imobil P+1E parţial cu funcţiunea de spălătorie auto, spaţii pentru depozitare şi spaţiu pentru vânzare accesorii auto la parter şi birouri la etaj, amplasare firmă luminoasă“, a fost depus la Agenția pentru Protecția MEdiului Constanța.

Potrivit proiectului, se propunea supraetajarea şi extinderea clădirii existente C1, având suprafaţa construită de 27,14 mp, care va păstra funcţiunea actuală, de birouri. De asemenea, pe latura estică a lotului se propune construirea unui corp în formă de L, conform planului de situaţie, cu regimul de înălţime P+1E parţial, ce va avea funcţiunea de spălătorie auto, spaţii de depozitare şi spaţiu pentru vânzarea de accesorii auto la parter, iar la etaj, birouri. Construcţia propusă va fi retrasă de la limitele de proprietate - minimum 60 cm.

Conform Certificatului de urbanism nr. 519/23.01.2016, imobilul va fi construit pe strada Cumpenei nr. 6 din municipiul Constanţa. Accesul în spălătorie se va face din strada Cumpenei. Scara de acces pentru etaj va fi amplasată lângă clădirea existentă. Întreaga clădire va fi racordată la reţelele de apă şi canalizare existente.

Utilitatea publică rezidă în extinderea spaţiului existent - spălătorie auto, în vederea dezvoltării activităţii. Conform proiectului, suprafaţa terenului este de 512 mp, conform actelor de proprietate, Procentul de Ocupare a Terenului propus fiind de 43,66%, iar Coeficientul de Utilizare a Terenului, de 0,62. Suprafaţa construită va creşte de la 27,14 mp la 223,55 mp, iar cea desfăşurată va fi de 321,36 mp.


Citește și

Cine-şi extinde afacerea pe strada Cumpenei din Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii