Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:00 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește O firmă înființată în 2021 vrea bloc de locuințe în Mamaia Sat. Cine sunt asociații

ro

13 Oct, 2021 00:00 769 Marime text
  • Sunway Residence SRL va ridica un bloc în Mamaia Sat
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția imobiliară a societății Sunway Residence SRL.
 
Decizia a fost că „nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil P+4E locuințe permanente și branșamente utilități”, în judeţul Constanţa, oras Năvodari, zona Mamaia Sat, str. M4 nr. 6, parcela NA 166/109/3. Titular al proiectului este Sunway Residence S.R.L. prin Anagnoste Dimu.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Despre Sunway Residence SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2021, cu sediul pe strada Muscel, nr. 3, municipiul Constanța. în firmă sunt asociați firmele Angelli SRL și Urban Homes Project SRL, ambele cu o cotă parte de 50%. Administrator sunt Cortizo Romeo Cazacu și Dimu Anagnoste.
 
Despre Angelli SRL
 
Societatea a fost înființată în 1995, cu sediul pe strada Soveja, din municipiul Constanța. asociat unic și administrator este Dimu Anagnoste. În anul 2020, firma a raportat 2 salariați, cu o cifră de afaceri de 2.615.496 lei, cu un profit de 488.687 lei.
 
Despre Urban Homes Project SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2020, cu sediul social pe aleea Daliei, din municipiul Constanța. În firmă, asociați sunt Cortizo Romeo Cazacu și Dilec Sefa, ambii cu 50% cotă de partiicpare. Cortizo Romeo Cazacu este administratorul firmei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii