Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Familia Zelca ridică un bloc de patru etaje în Mamaia Nord. Firma, recent înființată

ro

25 Aug, 2021 00:00 3627 Marime text
  • Building Delia DLZ SRL ridică un bloc de patru etaje, în Mamaia
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Building Delia DLZ SRL, firmă controlată de familia Zelca. 
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil locuințe P+4E+spth și împrejmuire incintă” - propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. t1, parcela a206/14, lot 2, jud. Constanța, titular  fiind Building Delia DLZ SRL.
   
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanța, str. Unirii nr. 23. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 

Despre Building Delia DLZ SRL

 
Societatea a fost înregistrată la Registrului Comerțului în primăvara anului 2021, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Ion Andreescu. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 20 de lei. Asociați sunt Ramona Elena Zelca, cu o cotă de participare de 34%, cât și Bogdan Zelca și Cristian Zelca, cu 33% fiecare. Administrator este Ramona Elena Zelca, iar activitatea principală a firmei este „Dezvoltare imobiliară”.
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii