Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Două firme și-au unit forțele și ridică un bloc în Mamaia Sat

ro

12 Jun, 2021 00:00 2348 Marime text
  • Marbriz Construct S.R.L. și Expert Construct XBM S.R.L. ridică un bloc în Mamaia Sat
  • A doua firmă a luat ființă în 2021
  • Prima firmă are o pierdere semnificativă
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar de ridicare a unui bloc în Mamaia Sat, proiect propus de două societăți private.
 
APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil locuințe colective P+4E+spații tehnice și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în județul Constanța, oraș Năvodari, zona Mamaia Sat, str. M12, nr. 53, parcela A216/5/2, lot 1+2, lot 1+lot 2, titular Marbriz Construct S.R.L. și Expert Construct XBM S.R.L.
   
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 20.06.2021.
 

Despre Marbriz Construct SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2017, cu sediul social în municipiul Brăila, pe calea Călărașilor. Asociat unic și administrator este Lenuța Chivu. În anul 2020, firma a raportat un singur angajat, la o cifră de afaceri 0, cu o pierdere de 89.658 lei.
 

Expert Construct XBM SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea este proaspăt înființată, în anul 2021, cu sediul social în Năvodari, pe strada Promenadă. Asociați în firmă sunt Sorin Zamfir și Mihai Ionuț Manea, cei doi deținând 50% din firmă fiecare. Ambii au și rol de administrator al societății.
 
Pe cei doi îi mai regăsim în societățile Expert Service XBM SRL, respectiv Expert Clean XBM SRL.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii