Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:00 31 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Compania care ridică blocul de 12 etaje din buza Plajei Reyna, din Constanța, se extinde în Ovidiu!

ro

25 Jun, 2021 00:00 2714 Marime text
  • Dezvoltatorul imobiliar Cristian-Impex a solicitat emiterea acordului de mediu pentru construirea unui service cu showroom, în Ovidiu.
  • Proiectul prevede „construire imobil C1 P+1Ep Service utilaje, construire imobil C2 P+2Ep Showroom, împrejmuire teren și amplasare firmă luminoasă“, fiind propus spre amplasare în orașul Ovidiu, sola 28, parcela 154/1/3, județul Constanța.
  • Recent, judecătorii Tribunalului Constanța au decis rejudecarea procesului în care s-a solicitat desființarea lucrărilor efectuate de compania Cristian Impex la imobilul cu 12 etaje din strada Zorelelor, din Constanța.

Cristian Impex, compania tulceană care construiește blocul de 12 etaje în cartierul constănțean Faleză Nord, pe strada Zorelelor, chiar în buza plajei Reyna (foto), își extinde afacerile din județul Constanța.
 
Dezvoltatorul imobiliar a solicitat emiterea acordului de mediu pentru construirea unui service cu showroom, în Ovidiu.
 
Mai exact, potrivit datelor oficiale, proiectul prevede „construire imobil C1 P+1Ep Service utilaje, construire imobil C2 P+2Ep Showroom, împrejmuire teren și amplasare firmă luminoasă“, fiind propus spre amplasare în orașul Ovidiu, sola 28, parcela 154/1/3, județul Constanța.
 
Informațiile privind proiectul pot fi consultate la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, dar și la sediul companiei tulcene, din strada Viticulturii nr.12, Tulcea.
 

Dosar trimis spre rejudecare
 
Amintim, recent judecătorii Tribunalului Constanța au decis rejudecarea procesului în care s-a solicitat desființarea lucrărilor efectuate de compania Cristian Impex la imobilul cu 12 etaje din strada Zorelelor, din Constanța.
 
Inițial, Judecătoria Constanța hotărâse să respingă cererea de desființare a lucrărilor, însă Tribunalul a admis apelul declarat în cauză și a decis trimiterea dosarului înapoi la Judecătorie, spre rejudecare.
 


Ce spune Registrul Comerțului
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 7 ianuarie 2021, societatea Cristian-Impex a fost înființată în 1994 și are sediul social în Tulcea, pe strada Viticulturii, nr. 12.
 
Capitalul social subscris este de 4.000.000 de lei, integral vărsat, acționar unic și administrator fiind George Cristian Caraman, din Tulcea.
 
Domeniul de activitate principal al firmei este reprezentat de „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase“.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Tulcea, dar și în Constanța, inclusiv unul pe strada Zorelelor, la numărul 2.
 
În anul 2017, cu 80 de salariați, firma a avut un profit net de 672.691 de lei și o cifră de afaceri netă de 72.338.589 de lei.
 
În 2018, numărul salariaților a fost 89, profitul net s-a ridicat la 434.303 lei, iar cifra de afaceri netă a fost 103.224.009 lei.
 
În 2019, numărul salariaților a fost 74, profitul net a fost de 520.118 lei, iar cifra de afaceri netă a fost 112.478.761 de lei.


Explicație foto: Blocul de 12 etaje, de pe strada Zorelelor, din Constanța
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

„Războiul“ pentru Faleză Nord!:
Bloc de 12 etaje ridicat în buza plajei Reyna, în pericol! Ce instanță l-a „clătinat“ (video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii