Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:45 25 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Building BNB Avantaj SRL supraetajează blocul de pe Aurel Vlaicu, din Constanța

ro

10 Jun, 2021 00:00 840 Marime text
  • Building BNB Avantaj SRL construiește un imobil de șase etaje, pe bulevardul Aurel Vlaicu
  • Ieri a ieșit autorizația pentru supraetajarea imobilului menționat
  • În final, blocul va avea 7 etaje
 
Primăria Constanța a eliberat Autorizația de Construire pentru societatea Building BNB Avantaj SRL pentru supraetajarea imobilului în curs de execuție de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 305A. Astfel, imobilul va avea, în final, 7 etaje.
 
Prin AC 480, eliberată la data de 9 iunie 2021, societatea menționată modifică proiectul autorizat cu AC 735/14.05.2020 „Construire imobil P+6E locuințe colective cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier”, prin supraetajare cu un nivel (în limita a maxim 20% din suprafața construită desfășurată), realizare casa scării cu terasă necirculabilă (rezultând un imobil P+7E +terasă circulabilă) și amplasare semnalistică luminoasă conform legii nr. 50/1991 modificată și completată prin legea nr. 193/2019. Valabilitatea documentului este de 12 luni.
 

Building BNB Avantaj, în datele Registrului Comerțului
 
Societatea a fost înființată în 2019 și are sediul social în Eforie Sud, județul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei, iar asociat unic și administrator este Bogdan-Constantin Budeanu. Activitatea principală a societății constă în „Cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii”. În anul 2019, firma a avut un singur salariat, cu o cifră de afaceri 0, iar pierderea a fost de 44.235 lei.
 


Alte firme ale lui Bogdan-Constantin Budeanu
 
Armax Steel Profil SRL, Authentic Rental SRL, Brilliant Rental SRL, Building BNB Mamaia SRL, Building BNB SRL, Cars Rental SRL, Concept Rental SRL, Dinamic Rental SRL, District Rental SRL, District Sport Bar SRL, Eficient Rental SRL, Flash Score 2015 SRL, Premium Bets SRL, Super Games SRL, Super Vision 2015 SRL, Top Rental SRL, Total Business Partner SRL și Ultimate Bets SRL sunt celelalte firme în care este asociat Budeanu Bogdan-Constantin.
 


Alte investiții
 
Building BNB Mamaia SRL ridică un imobil S+P+6E, pe bulevardul Mamaia 294B, în dreptul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, unde, la ora actuală, este un spațiu liber de construcții. Imobilul va avea destinația de locuințe colective, așa cum prezentam într-o ediție anterioară. Societatea a fost autorizată prin Autorizația de Construire 150 din data de 29 ianuarie 2019, prelungită până la data de 29 ianuarie 2021. Construcția propriu-zisă a început la data de 21 ianuarie 2021, având ca termen de finalizare 21 ianuarie 2023.
 
De menționat este faptul că actualul proprietar a cumpărat terenul care avea AC 150 pe numele lui Dan Gheorghe Ciobîcă, ulterior prelungind valabilitatea acesteia. Blocul va avea 60 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere.
 
Pe data de 16 octombrie 2019, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 3783 - „Construire imobil P+6e locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis nr. 305A.
 

Citește și:

Bloc de șase etaje pe bulevardul Mamaia. Al cui a fost terenul. Asociația Constanța Altfel încă are proces în instanță

Bloc de șase etaje în fața Centrului Meteorologic Regional Dobrogea

Imobil de şase etaje, pe bulevardul Tomis din Constanţa. Building BNB Avantaj SRL a obţinut un act de urbanism de la municipalitate

Budeanu continuă demersurile pentru ridicarea unui bloc de şapte etaje în Viile Noi
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii