Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:39 18 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Alezzi Beach Resort SRL modifică blocul din Mamaia Nord. Dorește supraetajarea imobilului și modificarea piscinelor

ro

15 Mar, 2021 00:00 2652 Marime text
  • Alezzi Beach Resort SRL dorește să supraetajeze blocul de 8 etaje pe care îl ridică în Mamaia Nord
  • Totodată, vrea să schimbe piscinele pe care le va amplasa
  • O piscină va fi la nivelul terasei
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul firmei Alezzi Beach Resort SRL.
 
Este vorba de proiectul de „Recompartimentare interioară, modificare fațade, modificări piscine, propunere piscină la nivel terasa, supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată a imobilului existent cu funcțiunea de locuințe de vacanță conform Legii 50/1991 și etaj tehnic, rezultând un regim de înălțime final D+P+8E cu spații tehnice”- propus a fi amplasat în orașul Năvodari,  zona Mamaia Nord, str. Promenada Năvodari f.n., parcela A158/5 lot 3/1/1, jud. Constanța.
 
Titular al proiectului este Alezzi Beach Resort SRL. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23.
 

Stația de betoane

 
La finele lunii februarie, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar al societății Alezzi Beach Resort SRL. Este vorba de „Construire două stații de preparare betoane, amplasare birouri și împrejmuire teren” - propus a fi amplasat în orașul Năvodari, str. Dj 226, f.n., parcela A423/1/1, jud. Constanța.

Societatea privată intentioneaza realizarea a două stații pentru prepararea betoanelor, o stație fixă-S100 și o stație mobilă-M100, fiecare cu capacitatea de 100 mc/oră. Amplasamentul pe care se dorește realizarea investiției este situat pe teritoriul localității Năvodari, la sud de DJ 226. Terenul pe care urmează să fie realizată investiția are suprafața de 27.840 mp și aparține titularului proiectului, respectiv societății Alezzi Beach Resort SRL. Zona este reglementată din punct de vedere urbanistic in concordanță cu prevederile Planului Urbanistic General al localității Năvodari și ale Planului Urbanistic Zonal aprobat cu HCL Năvodari nr. 181/2020.


Atât stația mobilă de fabricare a betoanelor cât și stația fixă au în componență următoarele: 
  • buncăr de depozitare agregate cu o capacitate de 60 mc; buncărul este dotat cu jgheab de descărcare a agregatelor în 4 poziții, controlat automat de unitatea de comandă a instalației, cu sistem de vibrare și guri pneumatice de descărcare;
  • 2silozuri de depozitare ciment cu o capacitate de 60 tone fiecare; silozurile sunt dotate cu sisteme de aerare cu legătură la un compresor pentru barbotarea cimentului din interiorul silozului. La partea superioară a fiecărui siloz există un filtru de praf de 20 m2, cartușe de filtrare din polyester și un sistem de curățare a filtrelor prin vibrare;
  • malaxorul în care are loc mixarea elementelor componente ale betoanelor, conform rețetelor, cu sistem de încărcare direct în autobetonieră;
  • 2 șnecuri pentru alimentarea cu ciment de la siloz la malaxor cu coloană înclinată și gură de descărcare;
  • bandă transportoare auxiliară de 25,00 m lungime, pentru transferul agregatelor din padocuri în buncărul de agregate al stației;
  • electrocompresor și unitate pneumatică cu guri de filtrare a aerului;
  • cabină de control

Capacitatea de producție a fiecarei stații este de 100 mc/h.
 

Investiții ale Alezzi Beach Resort


Pe 10 iunie 2020, Primăria municipiului Constanța a emis un nou act de urbanism pentru Alezzi Beach Resort SRL, pentru construirea a două noi imobile de 10 etaje, în zona lacului Siutghiol, din municipiul Constanța.

Un alt proiect, face referire la „Construire Corp C1 cu funcţiunea de locuinţe de vacantă cu regim de înălţime S+P+5e retras+6e retras şi Corp C 2 cu funcţiunea de parcare subterană subsol, piscină exterioară, loc de joacă pentru copii, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane şi amenajare peisagistică”, amplasat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada D10 nr. 1, lot 2+1/1/1, lot 1/1/1/1/1/2+1/1/1 lot 1/1/1/1/1/1/1/1/2.

De asemenea, în Mamaia Nord mai deține cinci blocuri cu regimul de înălțime P+8E, pe strada Prelungire D13.
 

Alezzi Beach Resort SRL, în datele Registrului Comerțului


Societatea a fost înființată în anul 2016, având sediul social în localitatea Năvodari, orașul Năvodari, pe strada Prelungirea D13. Capitalul social este de 200.000 lei, iar asociați sunt Enache-Claudiu Zelca, cu un aport la capitalul social de 10%, Adrian Zelca, cu 10%, Cristian Zelca, cu 10%, Anca-Raluca Perifan, cu 70%. Adrian Zelca este administratorul societății care are ca activitate principală, conform codului CAEN, „Dezvoltare imobiliară”.

Ca venituri, în anul 2017, firma a avut 73 de salariați, la o cifră de afaceri de 53.592, cu o pierdere de 752.749 lei. În 2018, firma a avut o cifră de afaceri de 46.052.656, cu 76 de salariați, și un profit de 46.052.656 lei. În anul 2019, firma a avut 88 de salariați, la o cifră de afaceri de 42.047.953 lei, cu un profit de 24.581.552 lei.

Adrian Zelca mai este administrator la firma Stop SRL.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii