Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a solicitat Gabriel Salomia de la APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară din Năvodari (document)

ro

27 Mar, 2018 00:00 3077 Marime text
Gabriel şi Aurelia Salomia continuă investiţia imobiliară demarată în Năvodari. Investitorii au solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului aviz de mediu pentru proiectul „Branşament de apă, staţie de pompare şi conductă de refulare“ la blocul ridicat în Năvodari.
 
Ca urmare a construirii unui imobil având spaţii de cazare şi de servire, sunt necesare alimentarea cu apă şi evacuarea controlată a apelor uzate menajere. Lucrările se vor executa în zona de intravilan a localităţii Năvodari, aleea D30, parcela A158/5, lot 1/3/2, judeţul Constanta, număr cadastral 112.317. Conform Avizului de principiu nr. 223/4250 din 30.05.2017, pe aleea D30 există o reţea de distribuţie apă Dn 110 mm PEHD, amplasată la circa doi metri de limitele de proprietate, în carosabilul neasfaltat. La data realizării proiectului, imobilul nu dispunea de branşament de apă.
 
Reamintim că Gabriel şi Aurelia Salomia au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire spaţiu turistic de cazare P+2 şi spaţiu comercial parter“, în vederea evaluării impactului asupra mediului. Investiţia va fi realizată în Năvodari, zona Mamaia Nord. Precizăm că Gabriel Salomia este fratele lui Andrei Salomia, preot paroh la Biserica „Bunavestire“ din Năvodari.
 
Terenul are o formă de patrulater regulat şi o suprafaţă de 1.762 mp. Pentru realizarea proiectului, beneficiarul deţine Certificatul de urbanism nr. 852/26.08.2016. Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, viitorul bloc va avea la parter şase unităţi de cazare, fiecare cu grupuri sanitare, un birou de recepţie, un spaţiu tehnic şi un grup sanitar. La etajele 1-2 vor fi situate câte şase unităţi de cazare, fiecare cu un grup sanitar, un apartament de două camere. Structura de rezistenţă a blocului va fi alcătuită din ziduri portante din cărămidă şi BCA cu stâlpi din beton armat cu planşee din beton armat pe fundaţii din beton. Închiderile vor fi realizate din zidărie de cărămidă, iar învelitoarea va fi de tip terasă circulabilă. Spaţiul comercial, cu funcţionare sezonieră, se va realiza ca o structură cu pereţi din lemn, cu fundaţie de beton, fără planşee, cu acoperiş din şarpantă din lemn şi învelitoare de tablă. Potrivit memoriului, terenul rămas liber va fi reecologizat şi plantat cu gazon şi plante decorative pe o suprafaţă de 493,30 mp.
 

Demersuri pentru o clădire de patru etaje

 
Preotul paroh de la Biserica „Bunavestire“ din Năvodari, Andrei Salomia, fratele investitorului Gabriel Salomia, a făcut, la rândul său, demersuri către APM Constanţa în vederea emiterii acordului de mediu pentru o clădire de patru etaje. Astfel, Andrei Salomia şi Valentina Savu Salomia, Mircea-Dumitru Savu şi Carmen-Maria Savu au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+4 - locuinţe colective cu agenţie de turism la parter“, care va fi dezvoltat în Năvodari, sola 29, parcela A158/5, trup 6 (D), lot 1/3/1/1.
 
Terenul studiat este în proprietatea lui Mircea-Dumitru Savu şi a lui Carmen-Maria Savu. Pe teren se propune imobilul P+4E - locuinţe colective cu agenţie de turism la parter. Imobilul propus va avea o suprafaţă construită de 272 mp, regim de înălţime P+4 şi următoarele compartimentări: parterul va cuprinde o agenţie de turism, trei apartamente de două camere şi o garsonieră, iar etajele 1-4 vor cuprinde patru apartamente de două camere, o garsonieră, scară şi lift. Acoperişul va fi de tip terasă.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa de către Gabriel şi Aurelia Salomia.
 
Citeşte şi.
 
De la cele sfinte, la imobiliare şi turism Preotul paroh al Bisericii „Bunavestire” din Năvodari ridică un bloc de patru etaje

Preotul paroh al Bisericii „Bunavestire“ din Năvodari vrea să supraetajeze blocul pe care îl ridică (document)

Fratele preotului paroh de la Biserica „Bunavestire” din Năvodari investeşte în imobiliare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii