Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:06 24 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartierul Compozitorilor se extinde. Bloc de trei etaje, pe strada Constantin Bobescu

ro

04 Mar, 2016 00:00 3871 Marime text
Pe strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor continuă investiţiile. Astfel, Costel Magdalen Nicolescu a început demersurile pentru ridicarea unui bloc de trei etaje, cu destinaţia „locuinţe colective“.
 
La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus memoriul justificativ al proiectului „Construire imobil S+P+3E+M, locuinţe colective, pe strada Constantin Bobescu, zona Compozitori, parcela A 703/5 Lot 3+4“. Terenul viitoarei investiţii este proprietate a lui Costel Magdalen Nicolescu şi are o suprafaţă de 1.000 mp.
 
Vecinătăţile amplasamentului sunt următoarele: la nord - strada Constantin Bobescu, la est - alee, la sud - vecin (imobil existent D+P+3E+M - locuinţă colectivă), la vest - vecin (imobil existent S+P+4E+M - locuinţă colectivă). Terenul are o formă neregulată, rezultată din alipirea a două loturi.
 
Accesul pietonal se va realiza din strada Constantin Bobescu. De asemenea, şi accesul auto se va realiza din strada Constantin Bobescu, latură pe care vor fi amenajate 14 locuri de parcare. Alte opt locuri de parcare vor fi amenajate pe latura de est. Tot acolo va fi amplasată şi rampa de acces în subsolul construcţiei. Şi pe latura de sus vor exista acces auto şi patru locuri de parcare. În subsolul viitorului imobil vor fi amenajate patru locuri de garare a autoturismelor.
 
Viitoarea clădire va avea 30 de unităţi locative: zece garsoniere, cinci apartamente de două camere şi 15 apartamente de trei camere.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii