Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:14 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camping nou la Corbu! Cine sunt investitorii

ro

03 Dec, 2021 00:00 722 Marime text
  • APM Constanța a dat undă verde la amenajarea unui nou camping la Vadu
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru campingul amenajat de către Salcâmilor Resort SRL, la Vadu, comuna Corbu.
 
APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:  „Construire camping parter: zona corturi, casute, bungalow si servicii”,  propus a fi amplasat în Com. Corbu, sat Vadu, str. Salcâmului nr. 4A, jud. Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
Despre Salcâmilor Resort SRL
 
Conform confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 2021, cu sediul social în sat Vadu, comuna Corbu, pe strada Salcâmului. Asociați în firmă sunt Adrian Bogdan Niță, care deține 70% din capitalul social și Emanuela Anamaria Niță, care deține 30%. Adrian Bogdan Niță este administratorul firmei. Conform aceleiași surse, el mai este asociat unic la ABN Proiect SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Stăpânii terenurilor: Fiul lui Adrian Năstase, afaceri pe plaja de la Corbu. De unde provine terenul

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii