Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:58 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BYG GNS Development intenționează să ridice imobile în Palazu Mare, municipiul Constanța

ro

15 Oct, 2021 00:00 519 Marime text
  • Municipalitatea a dat undă verde pentru investițiile dorite de firma constănțeană BYG GNS Development SRL în Palazu Mare
 
Primăria Constanța a eliberat două certificate de urbanism pentru o societate înființată în anul 2020.
 
Mai precis, este vorba de firma BYG GNS Development SRL, care dorește să investească imobiliar în zona Palazu Mare, din municipiul Constanța.
 
Cele două certificate sunt eliberate pe 13 octombrie 2021, având numerele 3208 și 3210, pentru aceeași adresă din Palazu Mare, Parcela Vn253/2. Primul se referă la construirea unui imobil S+P+3E+Etaj tehnic – locuințe colective, împrejmuire teren, pe când cel de-al doilea se referă la edificarea unui bloc de trei etaje, împrejmuire teren și amenajare parcaje auto.
 
Amintim că anul trecut, BYG GNS Development SRL anunţa modificarea a două imobile situate pe strada Calafatului nr. 38 - lot 1 din Constanţa.

 
Pe data de 26 mai 2020, firma a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 1752 care constă în „Modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 2291/12.12.2019 pentru «Construire două imobile P+2E+Etaj tehnic - locuințe colective corp A și corp B» prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maxim 20% din suprafața construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor Legii nr. 50/1991, modificată prin legea nr. 193/2019 numai după întabularea construcției în baza unui proces verbal la terminarea lucrărilor, conform H.C.L. nr. 37/2020“.
 
BYG GNS Development SRL, în datele Registrul Comerţului
 
Înfiinţată în anul 2020, BYG GNS Development SRL are sediul în municipiul Constanţa, strada Bogdan Petriceicu Haşdeu. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Ali Ibram este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Printre activităţile secundare se numără: lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor, lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă  şi subterane, construcţia de poduri şi tuneluri, lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide, lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii, construcţii hidrotehnice, lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti, lucrări de demolare a construcţiilor, lucrări de pregătire a terenului, lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii şi multe altele.
 

Firma a avut 0 lei cifră de afaceri, cu trei angajați și un profit de puțin peste 4.000 de lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

BYG GNS Development SRL va supraetaja două imobile, ridicate pe Calafatului din Constanţa. Ce a transmis municipalitatea
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii