Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blocul ridicat de Magic Agroleg SRL pe strada Oborului va suferi modificări. Municipalitatea a emis autorizaţia de construire

ro

04 Apr, 2017 00:00 3875 Marime text
După ce, în luna noiembrie 2016, societatea Magic Agroleg SRL a obţinut Certificatul nr. 3370 pentru proiectul „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 1151/08.07.2015 prin amenajări interioare şi modificarea regimului de înălţime de la D+P+3-4E la S+D+P+3-4E+terasă circulabilă - locuinţe colective şi împrejmuire teren“, necesar pentru intrarea în legalitate, iată că pe data de 31 martie 2017 a primit de la Primăria Constanţa un nou act important.
 
Este vorba despre Autorizaţia de construire nr. 310 pentru „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 1151/08.07.2015 «Construire imobil D+P+3-4e, locuinţe colective cu asigurare 100 locuri de parcare la demisol şi împrejmuire teren» prin amenajări interioare şi modificarea regimului de înălţime de la D+P+3-4e la S+D+P+3-4e+terasă circulabilă - intrare în legalitate“.
 
Blocul este ridicat pe strada Oborului nr. 37, iar autorizaţia de construire este valabilă 12 luni.
Potrivit datelor prezentate de Ministerul Finanţelor Publice, în anul 2015, societatea cu doi salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 14.244 de lei şi un profit de zero lei.
 
Am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii societăţii Magic Agroleg SRL pentru a afla mai multe detalii despre investiţia imobiliară, însă singurul număr de telefon pe care l-am regăsit pe fişa de la Registrul Comerţului este invalid.
 
Magic Agroleg SRL, în datele Registrului Comerţului
 

Înmatriculată în anul 2013, firma are sediul social în

satul Schitu, comuna Costineşti. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare. Firma este controlată de Mihai Vicenţiu Mircea, născut pe 19.10.1977, în Constanţa, şi Virgil Mircea, născut pe 26.02.1950, în Constanţa, fiecare deţinând 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“, este Mihai Vicenţiu Mircea.
 
Acesta mai este asociat într-o serie de societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în Constanţa, precum Magic Construct Industry SRL, Magic Construct Residence SRL şi Magic Agroleg SRL. De asemenea, numele său figurează în mai multe societăţi radiate sau în lichidare: Vamm Cons 2002 SRL, Vadu, Stabilorom SRL, Port Construct 2001 SRL, Dredging SRL, Luvis Tour SRL, Magic Construct Star SRL, Constanţa, Schitu şi Sinaia, Mavi Tour & Imob SRL, Plus Construct Serv SRL.
 
La rândul său, Virgil Mircea este asociat în numeroase societăţi comerciale: Magic Construct Industry SRL, Magic Construct Residence SRL, Magic Star Turism SRL şi Magic Agroleg SRL. De asemenea, acesta a fost asociat în societăţile radiate sau lichidate Dragoder SRL, Dredging SRL, Luvis Tour SRL, Magic Construct Star SRL, filialele Constanţa, Schitu şi Sinaia, Servicii Construcţii Maritime SRL, Vamm Cons 2002 SRL.

Citeşte şi:

Un bloc de patru etaje de pe strada Oborului se modifică. Iată cine sunt investitorii! 

Vecinii s-au opus construcţiei iniţiale Blocul de pe strada Oborului ridicat de Magic Agroleg mai creşte puţin pe verticală

Răzmeriţă la Primăria Constanţa! Mihai Vicenţiu Mircea vrea să modifice propria modificare. Vecinii se opun vehement (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii