Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:05 23 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de patru etaje, în zona Campus din Constanța. Cine este investitorul

ro

15 May, 2020 00:00 1452 Marime text

Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul depus de către firma constănțeană Bel Damali SRL.
APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „construire imobil S+P+mezanin+4E cu funcțiunea de locuințe colective și spațiu comercial la parter și împrejmuire teren cu condiția încadrării în înălțime maxim=20,00m”, amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, str. Nespecificată, zona Campus, Tarla 56, lot 1-4, titular al proiectului fiind Bel Damali SRL prin Pena Laurențiu.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13.

Bel Damali SRL este o firmă cu sediul social în județul Constanța, comuna Lumina, pe strada George Enescu. Capitalul social al firmei este de 400 de lei, cu un număr de 40 de părți soiciale, fiecare cu o valoare de 10 lei. Asociați în firmă sunt Laurențiu Pena și George Niță, fiecare cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Ambii au și calitatea de administratori în firmă.
În anul 2018, firma a avut un număr de 3 salariați, la o cifră de afaceri de 212.899 lei, cu un profit de 7.007 lei. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii