Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de patru etaje în Mamaia Investiția societății Mariachis Klab Rezidence SRL, la mâna constănțenilor

ro

09 Dec, 2019 00:00 2403 Marime text

Mariachis Klab Rezidence SRL, care solicitase de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4e cu destinația locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații de alimentație publică la parter și organizare de șantier“, a primit răspuns.
 
Astfel, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța a anunţat că nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4e cu destinația locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații de alimentație publică la parter și organizare de șantier“. Imobilul va fi amplasat în stațiunea Mamaia, zona Popas Tabăra Turist, chioșc 1 + chioșc 2 și b-dul Mamaia nr. 526A.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 14.12.2019.
 
Reamintim că societatea Mariachis Klab Rezidence SRL a obţinut anul acesta, pe data de 10 mai, certificatul de urbanism nr. 1595 pentru construirea unui imobil de patru etaje, cu spaţii comerciale la parter în staţiunea Mamaia. Mai exact, actul constă în „Construire imobil S+P+2-3-4 etaje cu destinaţia de locuinţe de vacanţă cu spaţii comerciale şi spaţii alimentaţie publică la parter. Organizare şantier“.
 
De asemenea, Mariachis Klab Residence SRL, deţinută de Cazacu Aurora şi Cazacu Aristotel, a obținut, de la Primăria Constanţa, pe data de 30 noiembrie, autorizaţia de desfiinţare nr. 105 – „Desfiinţare imobile - corp C1, C2“.
 

Mariachis Klab Rezidence SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2017, Mariachis Klab Rezidence SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Cazacu Aurora şi Cazacu Aristotel, fiecare cu 50% din capitalul social. Firma se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. În anul fiscal 2017, societatea cu 2 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 7.263 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 9 salariaţi, o cifră de afaceri de 2.861.597 lei şi un profit de 1.015.189 lei.
 
Citește și:
 
Investiţie imobiliară. Două imobile situate pe bulevardul Mamaia, desfiinţate de Mariachis Klab Residence SRL

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii