Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie imobiliară. Două imobile situate pe bulevardul Mamaia, desfiinţate de Mariachis Klab Residence SRL

ro

05 Nov, 2019 00:00 2283 Marime text

Societatea Mariachis Klab Residence SRL, deţinută de Cazacu Aurora şi Cazacu Aristotel, va desfiinţa două imobile situate pe bulevardul Mamaia nr. 526 din municipiul Constanţa. În acest sens, Primăria Constanţa a emis, pe data de 30 noiembrie, autorizaţia de desfiinţare nr. 105 – „Desfiinţare imobile - corp C1, C2“.


Reamintim că societatea Mariachis Klab Rezidence SRL a obţinut, anul acesta, pe data de 10 mai, certificatul de urbanism nr. 1595 pentru construirea unui imobil de patru etaje, cu spaţii comerciale la parter în staţiunea Mamaia. Mai exact, actul constă în „Construire imobil S+P+2-3-4 etaje cu destinaţia de locuinţe de vacanţă cu spaţii comerciale şi spaţii alimentaţie publică la parter. Organizare şantier“. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Mamaia, zona staţiei Telegondolă – trecere de pietoni Sat Vacanţă nr. 526.


De asemenea, societatea Mariachis Klab din Constanţa a solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 30 mai 2017, certificatul de urbanism nr. 1546 pentru construirea unui imobil cu spaţii comerciale la parter şi opt etaje în staţiunea Mamaia. Clădirea va fi amplasată în apropiere de hotelul Mamaia şi va avea funcţiunea de complex hotelier.


Mariachis Klab Rezidence SRL, în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în anul 2017, Mariachis Klab Rezidence SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Cazacu Aurora şi
Cazacu Aristotel, fiecare cu 50% din capitalul social. Firma se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. În anul fiscal 2017, societatea cu 2 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 7.263 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 9 salariaţi, o cifră de afaceri de 2861597 lei şi un profit de 1015189 lei.



Citeşte şi:

Clădire de patru etaje pe bulevardul Mamaia, în zona Staţiei Telegondolă. Cine este investitorul

Investiţie în zona staţiei Telegondolă din Mamaia Mariachis Klab Rezidence SRL a solicitat acord de mediu pentru un bloc de patru etaje (galerie foto)

Contrafacerea prezentului document constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii