Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bela Tănase, persoană de contact în proiectul Poliplast Conf? Liceul "C.A. Rosetti" se va învecina cu… un bloc de zece etaje

ro

13 Nov, 2015 00:00 4248 Marime text
Pe Șoseaua Mangaliei nr. 59A, lot S9, zona bloc SM1 - bloc SM2, va fi ridicat un bloc de zece etaje, cu destinație locuințe colective. Noua construcție va avea o înălțime de 36,40 de metri liniari și va cuprinde 54 de apartamente. Astăzi, proiectul, aparţinând firmei Poliplast Conf SRL, se găseşte pe masa Comisiei de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa. Blocul va fi ridicat pe un teren de 498 de metri pătrţi, având număr cadastral 220488. Vecinătățile terenului sunt: la est - Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“, la nord - proprietate a Consiliului Local, la sud - alee carosabilă acces incintă, la vest - Șoseaua Mangaliei.

Pentru cei interesaţi de acest proiect, în memoriul de prezentare al proiectului se precizează că persoanele de contact sunt Bela Tănase sau arhitect Costel Şchiopuleţ. În firmele Cambela Prod şi Cambela Cosntruct, un anume Bela Tănase este asociat cu Constantin Camburi, doi dintre investitorii prolifici din ultima vreme ai Constanţei.

La parterul blocului vor fi spaţii comerciale, la demisol vor fi parcările, iar locuinţele vor fi dispuse pe etajele I-X, câte şase locuinţe de două sau trei camere pe nivel. Parcarea pentru cele 54 de apartamente va fi asigurată atât la demisol, cât şi la exterior, astfel: 32 locuri de parcare la demisol - acces din alee; 12 locuri de parcare la parter - acces din alee  şi 10 locuri de parcare la etajul unu - acces  prin platformă hidraulică.

Despre Poliplast Conf SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Maramureş, societatea a fost înregistrată în anul 2011. Firma are un capital social subscris de 50.200 de lei, integral vărsat, compus din 5.020 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Potrivit Registrului Comerțului, societatea îl are ca asociat unic și administrator pe Gheorghe Muşu, născut pe 26.10.1955, în satul Vasile Alecsandri, județul Tulcea. Activitatea principală a societății este „fabricarea materialelor plastice în forme primare“. Gheorghe Muşu a mai fost asociat și în societățile DAMI SRL și Naționala 121 SRL, în prezent radiate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii