Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare publică Se dorește modificarea HCL nr. 261/2014 privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal inițiat de Poliplast Conf SRL (DOCUMENT)

ro

11 Apr, 2024 14:44 400 Marime text
Primăria Constanța a lansat în consultare publică proiectul de hotărâre pentru modificarea unor planșe anexă la HCL nr. 261/2014 privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal – pentru zona delimitată de șoseaua Mangaliei la vest, bd. 1 Mai la est, str. Frigului la sud și str. dr. Marcovici la nord, zona studiată în suprafață de 90806,30 mp, inițiator societatea Poliplast Conf SRL.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat:
- pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, la secțiunea "De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003" și în secțiunea „documente”.

În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 13.05.2024, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.
Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise în scris: prin poștă, la sediul din bd. Tomis nr. 51 sau prin email, la adresa primarie@primaria-constanta.ro

Materialele transmise vor purta mențiunea: "Observație / recomandare la proiectul pentru modificarea HCL nr. 261/2014.

Reamintim, potrivit HCL nr. 261/2014 privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal inițiat de Poliplast Conf SRL, pe Șoseaua Mangaliei nr. 59A, lot S9, zona bloc SM1 - bloc SM2, urma să fie ridicat un bloc de zece etaje, cu destinație locuințe colective.
Înălțimea construcției cu 54 de apartamente era estimată la 36,40 de metri liniari.
Proiectul, aparţinând firmei Poliplast Conf SRL, s-a aflat la vremea respectivă și pe masa Comisiei de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.
Blocul urma să fie ridicat pe un teren de 498 de metri pătrţi, având număr cadastral 220488. Vecinătățile terenului sunt: la est - Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“, la nord - proprietate a Consiliului Local, la sud - alee carosabilă acces incintă, la vest - Șoseaua Mangaliei.
La parterul blocului erau prevăzute spaţii comerciale, la demisol vor fi parcările, iar locuinţele vor fi dispuse pe etajele I-X, câte şase locuinţe de două sau trei camere pe nivel. 
Parcarea pentru cele 54 de apartamente trebuia să fie asigurată atât la demisol, cât şi la exterior, astfel: 32 locuri de parcare la demisol - acces din alee; 12 locuri de parcare la parter - acces din alee  şi 10 locuri de parcare la etajul unu - acces  prin platformă hidraulică.
 
Despre Poliplast Conf SRL
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Maramureş, societatea a fost înregistrată în anul 2011. Firma are un capital social subscris de 50.200 de lei, integral vărsat, compus din 5.020 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Potrivit Registrului Comerțului, societatea îl are ca asociat unic și administrator pe Gheorghe Muşu, născut pe 26.10.1955, în satul Vasile Alecsandri, județul Tulcea. Activitatea principală a societății este „fabricarea materialelor plastice în forme primare“. Gheorghe Muşu a mai fost asociat și în societățile DAMI SRL și Naționala 121 SRL, în prezent radiate.
 



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii