Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost emise două acte de urbansm Două blocuri, ridicate de Biodam SRL pe strada Olteniei din municipiul Constanţa

ro

06 Mar, 2024 09:27 676 Marime text
  •  Au fost emise două acte de urbansm pentru Biodam SRL.
  • Societatea va ridica două imobile pe strada Olteniei nr. 34 din Constanţa.
  • Biodam SRL este controlată de asociatul unic Gigi Uda.
 
Primăria Constanța a emis pentru Biodam SRL două acte de urbanims care se referă la o investiție imobiliară pe strada Olteniei nr. 34, localitatea  Constanţa.
 
Este vorba despre certificat de urbanism 587 din data de 5 martie 2024 - Construire locuințe colective P+2E - locuințe colective cu spațiu comercial la parter. Actul este valabil 24 de luni.
 
Cel de-al doilea certificat de urbanism nr. 600 din 5 martie 2024 se referă la Construire imobil S+P+3E locuințe colective cu spațiu comercial la parter. Actul este valabil 12 luni.
 
Reamintim că pe data de 25 august 2017, Biodam SRL a obţinut de la Primăria Constanţa două certificate de urbanism. Potrivit celor două acte, societatea va ridica un imobil de patru etaje pe strada Griviţei şi un bloc cu destinaţia locuinţe pe strada Olteniei. Astfel, Certificatul de urbanism nr. 2586 presupune „Construire imobil 2S+P+4E apart-hotel cu spaţii comerciale la parter, împrejmuire teren şi organizarea execuţiei lucrărilor“. Imobilul va fi edificat pe strada Griviţei nr. 40.
 
În noiembrie 2018, Gigi Uda a solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 19 noiembrie, alte două acte de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 4331 - „Construire imobil locuinţe cu spaţii libere la parter S+DM+P+4E, cu parcaje la subsol si demisol (la parter - spaţii comerciale)“, pentru investiţia realizată pe strada Atelierelor nr. 8 - 8 Bis - 10.
 
Al doilea certificat de urbanism - nr. 4332 - constă în „Construire imobil 2S+P+4 etaje, apart- hotel cu spaţii comerciale la parter, împrejmuire teren şi organizarea execuţiei lucrărilor“, pentru o investiţie realizată pe strada Griviţei nr. 40.

 

Despre Biodam SRL



Societatea este fondată în 2006, are sediul social în comuna Baia, pe strada Republicii, județul Tulcea și se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. Asociat unic și administrator este Gigi Uda.

Conform confidas.ro, în anul 2021, firma a raportat 4 salariați, la o cifră de afaceri de 57.973.628 lei, cu un profit de 118.788 lei. În anul 2022, societatea,cu zero salariați, a raportat o cifră de afaceri de 67.359.984 lei și un profit net de 251.809 lei.
 
Biodam SRL are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, strada Olteniei nr. 31; comuna Baia, strada Republicii nr. 3 bis, judeţul Tulcea; municipiul Constanţa, strada Griviţei nr. 40; Bucureşti, strada Matei Basarab nr. 91, Constanța – strada Atelierelor nr. 8-8bis.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 

Imobiliare Constanța. Afaceristul tulcean Gigi Uda poate începe construirea blocului de pe strada Griviței
 
Undă verde de la Mediu pentru blocul ridicat de afaceristul tulcean Gigi Uda în centrul Constanței
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii