Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:22 19 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se încheie fila de poveste a Restaurantului Albatros - Ciupercă. „Va fi primul Mega Image rotund din Constanța”

ro

18 Sep, 2021 00:00 19611 Marime text
  • Restaurantul Albatros – Ciupercă va deveni un supermarket
 
SC P&S Albatros SRL a cerut și obținut de la Primăria Constanța o autorizație de construire pentru modificări importante la restaurantul cunoscut de pe strada Traian – restaurant Albatros.
 
Conform AC 731 din data de 16 septembrie 2021, societatea a solicitat pentru Mega Image SRL reamenajarea spațiului existent – Restaurant Albatros – în spațiu comercial prin modificare compartimentare, modificări fațadă, realizare rampe acces (pe teren proprietate) și amplasare reclamă publicitare. Documentul e valabil 12 luni.
 
Petre Irimenco, unul dintre patronii restaurantului, a fost contactat de către cotidianul ZIUA de Constanța. „Da, Restaurant Albatros se transformă în Mega Image. Am închiriat către ei spațiul în totalitate. Va fi primul Mega Image rotund din Constanța”, ne-a transmis omul de afaceri.


 
Restaurantul Albatros a fost deschis în anul 1964. Deşi a fost renovat în anul 2008, restaurantul şi-a păstrat acelaşi nume, Albatros - Ciupercă, după care este recunoscut şi astăzi
 

Despre SC P&S Albatros SRL

 
Firma a fost înființată în anul 1993, cu seidul în municipiul Constanța, pe strada Traian. Asociați cu cote egale sunt Petre Irimenco și Ionuț Piștirenau. Cei doi sunt și administratorii firmei. Societate are un singur punct de lucru, pe strada Traian, unde funcționează restaurantul în cauză.
 
În anul 2020, firma a raportat 15 salariați, la o cifră de afaceri de 734.583 lei, cu o pierdere de 8.743 lei. În anul 2019, firma a raportat o cifră de afaceri de 1,2 milioane de lei, iar profitul a fost de 90.257 lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și

Restaurantul Albatros - Ciupercă, neschimbat de ani buni (galerie foto)

Sursă foto: Arhia ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii