Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:01 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce surprize le sunt pregătite copiilor la Tărâmul Magic din Constanța

ro

02 Jan, 2018 17:07 1290 Marime text
Sute de constănţeni au luat cu asalt Tărâmul Magic al Crăciunului din Constanța (în Țara Piticilor, din Parcul Tăbăcărie), dorind să petreacă începutul de an alături de profesorii trăsniţi şi de personajele din poveşti, într-o atmosferă feerică. 
 
Seara, scena a fost însufleţită de către actorii trupei Sufleţel şi de copiii de la şcoala de canto eMenTi STAR ACADEMY. Astfel, Castelul Fermecat a răsunat de poveşti muzicale, iar Sufleţel a dezvăluit spectatorilor Basmul Anului Nou, care va continua să se scrie pe tot parcursul lui 2018, fiecare dintre noi adăugând la el propriile experienţe.  
 
Şi astăzi, cei mici sunt așteptați, de la ora 18.00, pentru a le fi reamintite Poveştile fraţilor Grimm. Personajele lor atât de iubite de către copii, aduse pe scenă de către trupa Sufleţel, vor reînvia seara la Castelul Fermecat, care va fi, apoi, iar „cucerit“ de către elevii lui Mihai Trăistariu, care pregătesc noi Basme muzicale. 
 
Spectacolele vor continua apoi, pe scena Castelului Fermecat, de vineri, 5 ianuarie a.c., până duminică inclusiv, 7 ianuarie a.c., între orele 18.00 şi 20.00.
 
Până pe 14 ianuarie 2018, în fiecare zi, în intervalul orar 11.00 - 21.00, Atelierul de Magie, Atelierul de Jucării, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Căsuţa Hobbiţilor şi Ambasada lui Moş Crăciun sunt gazdele mai multor cursuri. 
 
În plus, toţi constănţenii sunt aşteptaţi la Ambasada lui Moş Crăciun din Tărâmul Magic dacă vor să dăruiască micuţilor din centrele de plasament cadouri.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii