Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța va emite acord de mediu O firmă din Cluj investește în satul Vadu, comuna Corbu într-o pensiune cu foișor și piscină

ro

28 Mar, 2024 12:40 714 Marime text
  • O pensiune P+1E și foișor și piscină va fi construită în  comuna Corbu, satul Vadu, intravilan, strada Pescarilor nr. 32.
  • Investitorul este VSI Invest Construct SRL, cu sediul în județul Cluj.
 
VSI Invest Construct SRL investește în comuna Corbu, satul Vadu. Firma a solicitat de la APM Constanța emiterea acordului de mediu pentru proiectul: Construire pensiune P+1E, foișor și piscină, amplasată în comuna Corbu, satul Vadu, intravilan, strada Pescarilor nr. 32, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23 şi la sediul: societății - VSI Invest Construct SRL prin Florin Vasile Turcaș și Adela Nicoleta Florean, cu  sediul  în comuna Corbeanca, strada Aviatorilor nr. 9, județul Ilfov. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

 

Despre VSI Invest Construct SRL

 
 
VSI Invest Construct SRL are sediul social în comuna Ciucea, Județul Cluj și execută lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Florin-Vasile Țurcaș este asociat unic și administrator. Țurcaș Florin-Vasile mai este apare în Țurcas Florin Vasile Întreprindere Individuală.
 
În anul 2023, firma, cu un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de 130.900 lei și un profit de 50.938 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Imobiliare Constanța: Grain Sistem Service SRL va ridica un bloc de opt etaje în zona La Butoaie din Mamaia


Certificat de urbanism, emis de Primăria Constanța: Un bloc de două etaje, edificat Holiday Beach SRL pe bulevardul Aurel Vlaicu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii