Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:59 29 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ansamblu de locuințe colective cu spații comerciale și de servicii publice va fi ridicat în Constanța. Cine investește? (DOCUMENT)

ro

09 Jun, 2023 00:00 2554 Marime text
  • Primăria Constanța a lansat în consultare publică documentația privind elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru construcția unui ansamblu de locuințe colective cu spații comerciale și de servicii publice pe strada Eliberării nr. 62A - Halta Traian, municipiul Constanța, conform aviz de oportunitate nr.13.426 din 20.01.2023
  • Terenul este identificat cu număr cadastral 253876, iar inițiatorul PUZ-ului este SC Five Holding SRL
  • Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei municipiului Constanța privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal până pe 12.06.2023
 

Primăria Constanța a lansat în consultare publică documentația privind elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru construcția unui ansamblu de locuințe colective cu spații comerciale și de servicii publice pe strada Eliberării nr. 62A - Halta Traian, municipiul Constanța, conform aviz de oportunitate nr. 13.426 din 20.01.2023.

Terenul este identificat cu număr cadastral 253876, iar inițiatorul PUZ-ului este SC Five Holding SRL.

Elaboratorul documentației este arhitectul urbanist Dumitru Radu Popescu și Asocierea Illustra Group Architects SRL-RDP Arhitecrs SRL.
Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei municipiului Constanța privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal până pe 12.06.2023.

Observațiile vor fi transmise în scris prin e-mail la adresa: primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă la adresa: B-dul Tomis nr. 51, et. 2, camera 212, sau depuse la Registratura PMC.

Documentația s-a realizat pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal în vederea modificării reglementărilor urbanistice în vigoare pentru terenul identificat cu nr. cadastral 253876.

Teritoriul care urmează să fie reglementat prin PUZ a fost stabilit pe Iimite cadastrale în raport cu zonele de reglementare stabilite prin PUG și cu propunerile de regenerare a zonei de depozitare din care face parte parcela care generează PUZ și este delimitat de str. Eliberării, calea ferată, str. Aron Vodă și str. Dezrobirii, vezi secțiunea „documente".

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Imobiliare Constanța Trei blocuri de 10 etaje vor fi ridicate în municipiu. Cine investește?
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii