Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ansamblu de blocuri de şase şi şapte etaje. Five-Holding SA construieşte la halta Traian (document)

ro

19 Sep, 2018 00:00 3256 Marime text
Five Holding SA continuă demersurile pentru realizarea investiţiei imobiliare de pe strada Eliberării, halta Traian. În acest sens, societatea Five-Holding SA, care a fost înfiinţată de defunctul Gheorghe Oancea, unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, pe care funcţionează magazinul Brick, a solicitat aviz de mediu de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru proiectul „Construire ansambluri blocuri locuinţe colective+spaţii comerciale 2S+P+6E-2S+P+9E“.
 
Scopul investiţiei constă în construirea unui ansamblu de blocuri cu funcţiunea de locuire colectivă cu parcare la subsol, spaţiu comercial la parter şi regim de înălţime 2S+P+6 Etaje, 2S+P+6 Etaje +7 Etaj parţial, respectiv 2S pentru corpul de parcare. Amplasamentul propus se află în municipiul Constanţa, strada Eliberării - halta Traian, lot 1, număr cadastral 146407 şi aparţine SC Five-Holding SRL. Suprafaţa terenului este de 8.162 mp.
 
Investitorul va amenaja 254 de locuri de parcare, astfel: în exteriorul clădirilor - 17 locuri de parcare pentru locuinţe cu acces din alee şi 41 locuri de parcare pentru spaţiu comercial cu acces
din strada Eliberării; în interiorul clădirilor (corp 1 şi corp parcare), la cele două subsoluri – 196 de locuri de parcare. De asemenea, se vor amenaja în corpul de parcare 2S patru spaţii de depozitare pentru 160 de biciclete.
 
Pe amplasamentul studiat se propune realizarea unui ansamblu de clădiri ce vor adăposti apartamente de 2 sau 3 camere şi garsoniere la etaje şi parter, spaţiu comercial la parterul tronsonului 2 şi parcare la cele două subsoluri. Imobilul propus va fi compus din două volume, ce se vor amplasa pe teren în sistem izolat, la o distanţă între ele de aproximativ 30 de metri. În incinta terenului proprietate se va amenaja un spaţiu verde la sol în suprafaţă de 2.475,86 mp, reprezentând 30,34% din suprafaţa terenului.
 

Five-Holding SA, în datele Registrului Comerţului

 
Firma a fost înfiinţată în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Five-Holding SA a fost înfiinţată de defunctul Gheorghe Oancea, unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acţiuni la purtător. Five-Holding SA este controlată de Cypress Capital Management (Romania) LTD, cu sediul în Cipru, cu 86% din capitalul social, Oancea Ionuţ, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Drăistaru-Oancea Rareş, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Drăistaru-Oancea Oana, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Oancea Alexandru, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social). Persoane împuternicite sunt: Fedul Victor - membru CA, Culea Gabriel - membru CA, SC Anirva Manager SRL, reprezentată prin Ciuceanu Valentin.
 
Five-Holding SA desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare. În anul fiscal 2015, firma cu 197 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 95.405.826 de lei şi un profit de 3.832.616 lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 225 de salariaţi, cifră de afaceri de 100.812.904 lei şi profit de 6.461.135 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
În aşteptarea acordului de mediu de la APM Constanţa Ansamblu de blocuri, construit de Five-Holding SA pe strada Eliberării, zona halta Traian

 
Five-Holding SA, un nou certificat de urbanism de la Primăria Constanţa. Este vorba despre o nouă investiţie imobiliară. Detalii

 
Five-Holding SA, o nouă investiţie imobiliară. Unde va fi realizată. Certificatul de urbanism, emis de Primăria Constanţa

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii