Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Act important, obținut de Five Holding SA, de la Primăria Constanța

ro

18 Jun, 2020 00:00 2652 Marime text
  • Societatea Five Holding SA a obținut un certificat de urbanism de la Primăria Constanța
  • Este vizat un proiect în municipiul Constanța
Societatea Five Holding SA a obținut un certificat de urbanism de la Primăria Constanța, necesar pentru elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu.
Astfel, la data de 16 iunie 2020, Primăria municipiului Constanța a emis certificatul de urbanism cu nr. 1.892 pentru Five Holding SA, prin Enache Elena. Este necesar pentru „elaborare plan urbanistic de detaliu-poarta 3-4, lot 4/1 și lot 4/2.
Valabilitatea certificatului este de 12 luni.


Five-Holding SA, în datele Registrului Comerțului  

Firma a fost înființată în anul 1998 și are sediul social în municipiul Constanța. Five-Holding SA a fost înființată de Gheorghe Oancea, trecut în neființă în anul 2013. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acțiuni la purtător. Five-Holding SA este controlată de Cypress Capital Management (Romania) LTD, cu sediul în Cipru, cu 86% din capitalul social, Oancea Ionuț, cu 217 acțiuni (3,5% din capitalul social), Drăistaru-Oancea Rareș, cu 217 acțiuni (3,5% din capitalul social), Drăistaru-Oancea Oana, cu 217 acțiuni (3,5% din capitalul social), Oancea Alexandru, cu 217 acțiuni (3,5% din capitalul social).

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Five-Holding SA din data de 9.08.2018 a decis revocarea din funcția de administrator și membru în Consiliul de Administrație a lui Gabriel Culea și a lui Victor Fedul. De asemenea, Adunarea Generală a Acționarilor i-a numit în funcțiile de membri ai Consiliului de Administrație, pe o perioadă de patru ani, pe Valentin Ciuceanu și Oana Olivia Nechita.
 


Citește și:
 
Imobile situate pe strada Ion Roată din municipiul Constanța, desființate de Mobitom și Five-Holding. Primăria și-a dat acordul

PUZ-ul inițiat de Five-Holding pentru teritoriul delimitat de Marvimex și strada Eliberării, la mâna Comisiei tehnice de urbanism (document)

Ce pun la cale Five-Holding SA, Mobitom SA și Sigma Trading SA Cartier rezidențial în zona magazinului Brick, cu blocuri de 11 etaje (document)

Azi este ultima zi când se pot depune observații la APM Constanța privind proiectul imobiliar al Five-Holding SA de la halta Traian
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DODO 18 Jun, 2020 16:17 dar cu mortul ala din portul tomis ce aveti de gind sa faceti ? sint peste douazeci de ani decind zace acel schelet care zgiriie retinele turistilor