Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agro Invest Valea Dacilor SRL, undă verde de la Mediu pentru magazia de cereale

ro

24 Nov, 2023 15:08 994 Marime text


Agro Invest Valea Dacilor SRL a primit undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului cu privire la magazia de cereale pe care intenționează să o ridice în localitatea Valea Dacilor, din apropiere de Medgidia.
 
Conform APM Constanța, „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul «Construire magazie de cereale, amenajare teren și racordare la utilități»“.
 
Magazia urmează să fie ridicată în Valea Dacilor, pe strada Gării, nr. 40.
 
„ Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro“, a transmis APM Constanța.
 
Despre Agro Invest Valea Dacilor SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 24 noiembrie 2023, Agro Invest Valea Dacilor SRL a fost înființată în 2014, are sediul social în Valea Dacilor, pe strada Gării, nr. 40 și se ocupă de comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat.
 
Firma are puncte de lucru în Portul Constanța, în localitatea constănțeană Râmnicu de Jos, dar și în județul Călărași, în localitatea Luica.
 
Asociați cu părți egale sunt Daniel Palas și Mihaela Ofelia Palavra, ambii fiind și administratorii firmei.
 
Numele lui Daniel Palas figurează și în Palace Alimex SRL, Pax Intermed Solution SRL și Delta Arhiv SRL (unde este reprezentant asociat persoană juridică), iar Mihaela Ofelia Palavra figurează și în David PDG Expedition SRL.
 
În 2022, Agro Invest Valea Dacilor SRL a declarat 38 de angajați, profit peste 17,2 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 243,95 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Investiție la Valea Dacilor! O firmă din Constanța elaborează PUZ
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii