Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție la Valea Dacilor! O firmă din Constanța elaborează PUZ

ro

03 Nov, 2022 11:30 2151 Marime text
 
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus memoriul tehnic pentru investiția din Valea Dacilor, strada Gării nr. 40.
 
Proiectul este dezvoltat de Agro Invest Valea Dacilor SRL, firmă din municipiul Constanța. Proiectul memoriului vizează elaborarea unui plan urbanistic zonal pentru reglementarea imobilului situat în sat Valea Dacilor, strada Gării nr. 40.
 
Pe terenul care a generat PUZ există clădiri edificate: magazine cereale, grup sanitar, magazie și basculă. Zona în care se află terrenul se află în intravilanul localității și conform memoriului aferent PUG Medgidia, terenul se află în UTR – Trup C2 – stație CFR; bază de recepție cereale.
 
In acest sens si pentru a continua evolutia si dezvoltarea zonei, se propune diversificarea functiunilor si integrarea terenului/terenurilor studiate prin P.U.Z. in zone de reglementare care sa permita dezvoltarea de noi functiuni legate de caracterul existent (depozitare, unitati de productie non-nocive, etc). Conform Certificatului de urbanism nr. 138 din 01.07.2022, in suprafata totala de 18.068,00mp situata in intravilanul loc. Valea Dacilor, judetul Constanta, identificat cu numar cadastral 103066, proprietatea Palavra Mihaela-Ofelia, data in comodat catre SC Agro Invest Valea Dacilor SRL, conform contractului de comodat nr. 1 din 12.03.2015. Folosinta actuala a terenului este de intravilan, curti-constructii.
 

Agro Invest Valea Dacilor SRL

 
Firma este înființată în anul 2014 și are sediul social în Valea Dacilor, pe strada Gării nr. 40. Asociați în firmă sunt Daniel Palas și Mihaela-Ofelia Palavră. În anul 2021, firma a raportat 29 salariați, cu o cifră de afaceri de peste 199 milioane lei, cu un profit de 13,2 milioane lei.
 
Daniel Palas apare și în firme Palace Alimex SRL, cât și reprezentat asociat persoană juridică la Delta Arhiv SRL. Mihaela-Ofelia Palavră apare ca asociat în firma David PDG Expedition SRL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii