Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:09 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratori noi, ambiţii vechi Undă verde de la Primăria Constanţa pentru lucrări noi la mallul din parcul Tăbăcărie

ro

11 Apr, 2016 00:00 3365 Marime text
Nepi Five Property Development face noi modificări pe lângă mallul din parcul Tăbăcărie. Asta după ce, cu câteva zile în urmă, au intervenit o serie de modificări şi în cadrul firmei. Dacă în prezent se lucrează la extinderea spaţiului comercial cu încă un corp, urmând ca apoi să se treacă la extinderea spaţiilor de parcare, compania a cerut sprijinul Primăriei pentru încă o investiţie. Astfel, Confort Urban SRL se va ocupa de reabilitarea drumului asfaltat, de piaţeta urbană și de trotuarele pietonale de pe artera secundară, situată atât pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, cât şi pe strada Soveja. Confort Urban SRL a obţinut pentru Nepi Five Property Development certificatul de urbanism, valabil 24 de luni, ceea ce reprezintă un prim pas în efectuarea acestor lucrări.
 
Acestea nu sunt însă singurele lucrări pe care Confort Urban le derulează pentru Nepi. Societatea Consiliului Local mai face, de asemenea, două noi sensuri giratorii, pe bulevardele Soveja şi Alexandru Lăpuşneanu. Mai exact, acestea vor fi reamplasate.
 
Mallul, aflat în prezent în portofoliul NEPI, a fost achiziţionat de acest fond sud-african de investiţii în luna decembrie 2013, prin intermediul Nepi Four Real Estate Solutions şi Nepi Bucharest Two. Odată cu centrul comercial din Constanţa, cei de la Nepi au cumpărat şi proiectul de extindere.
 
Potrivit datelor actuale de la Registrul Comerţului, Nepi Five Property Development este deţinută de Ne Property Cooperatief U.A. (99,9%), din Olanda, şi Nepi Bucharest Two SRL (0,1%), din Bucureşti. Ca persoane împuternicite apar clujeanul Iuliu Bartha Stet, în calitate de administrator, numit pe 24 martie 2016, administrator Ovidiu Andrei Pop, din Argeş, numit la aceeaşi dată, administrator Nepi Investment Management, firmă reprezentată prin Mirela-Florenţa CovaşăAdrian Chireac şi Cristian Sorin Badea, împuterniciţi la aceeaşi dată. Firma desfăşoară „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“.
 
Nepi Five Property Development SRL a fost înfiinţată în anul 2013. Atunci, asociaţii firmei erau: Ne Property Cooperatief UA (cu sediul social în Olanda, Amsterdam, Schiphol Boulevard 231), cu 99,9%, şi SC Nepi Bucharest Two SRL, care deţinea o parte socială, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,1%. Administratorii societăţii erau: Victor Semionov (născut în 1977, la Chişinău), Alexandru Morar (născut în 1983, la Târgu Mureş) şi Tiberiu Smaranda (născut în 1981, la Râmnicu Vâlcea).
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii