Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A solicitat acord de mediu Costică Zelca, de la Stop SRL, vrea să supraetajeze un imobil. De la P+1e la P+5-8e

ro

07 Jun, 2018 00:00 4627 Marime text
Societatea Stop SRL, controlată de Costică Zelca, solicită acord de mediu de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, pentru supraetajarea unui imobil. Amplasamentul pe care se propune realizarea investiţiei este situat în Mamaia Nord, careul C1, lotul 11, şi este un teren cu suprafaţă de 1.223 mp, delimitat pe toate laturile de alei carosabile.
 
Astfel, firma care a construit celebrul complex Mamaia Summerland, unde Consiliul Judeţean Constanţa a cumpărat apartamente ca să-i cazeze pe medicii specialişti aduşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, a prezentat la Agenţia de Mediu documentaţia pentru „Modificare proiect în curs de execuţie autorizat cu AC nr. 115/07.01.2016 «Construire imobil P+1e-apartamente de vacanţă» prin recompartimentare şi supraetajare clădire P+1e la regim de înălţime P+5-8e“.
 
Din punct de vedere funcţional, tema de proiectare propune supraetajarea unei clădiri realizate în conformitate cu prevederile Autorizaţiei de construire nr. 115/07.01.2016, cu regim de înălţime P+1E la regimul de înălţime parter şi 5-8 etaje, cu destinaţia de apartamente de vacanţă la parter şi etajele superioare, cu respectarea indicatorilor urbanistici aprobaţi prin Planul Urbanistic Zonal.
 
Dimensionarea elementelor structurale ale clădirii aprobate pentru P+1E a fost făcută pentru regimul de înălţime P+5-8E. În total, se vor realiza 67 de unităţi locative: studiouri, apartamente de două camere, apartamente de trei camere. Accesurile auto şi pietonale se vor realiza din aleile perimetrale către interiorul proprietăţii, unde se vor amenaja 15 locuri de parcare. Clădirea propusă va funcţiona cu regim de apartamente de închiriat în scop turistic pe perioada sezonului estival şi funcţionează (asemenea celorlalte clădiri realizate de acelaşi investitor în zona din imediata vecinătate) cu o singură persoană - recepţionerul, celelalte servicii (schimbare lenjerie, curăţenie) fiind asigurate centralizat. În consecinţă, suplimentul de locuri de parcare pentru personal va fi de un loc, rezultând un total necesar de 72 de locuri de parcare.
 
Acest teren, cu suprafaţă de 1.228,3 mp, este proprietatea SC Stop SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 327 din 15.02.2007. Construcţiile propuse se înscriu în prevederile de dezvoltare a ansamblului imobiliar (rezidenţial) Summerland, ca o fază distinctă în etapele parcurse până în prezent. Clădirea are asigurat racordul la reţelele edilitare existente (apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială, energie electrică, gaze naturale). Reglementările urbanistice care se aplică amplasamentului sunt cele din actualizarea PUZ-ului Mamaia, respectiv:P+5/8E, POT - 70%, CUT - 4%. Vecinătăţile amplasamentului sunt: la nord-teren liber (neconstruit); la est - construcţiile P+7/8E realizate de acelaşi dezvoltator (SC Stop SRL) pe loturile 15 şi 16 (respectiv aleea Argos nr. 4 şi nr. 6), cu funcţiunea de alimentaţie publică la parter şi apartamente de vacanţă la etaje, la sud - construcţia Parking P+4E realizată de acelaşi dezvoltator (SC Stop SRL) pentru apartamentele de vacanţă de pe loturile 11, 15, 16 şi 17; la vest - construcţiile P+4E cu apartamente de vacanţă realizate de acelaşi dezvoltator (SC Stop SRL) în prima etapă de realizare a ansamblului Summerland. Spaţiile verzi vor fi asigurate astfel: 116,5 mp spaţiu verde la nivelul terenului, în interiorul proprietăţii, 255,5 mp spaţiu verde pe terasa verde peste etajul 5.
 

SC Stop SRL - date oficiale

 
Potrivit Registrului Comerţului, Stop SRL a luat fiinţă în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 596.000 de lei, integral vărsat, este compus din 5.960 de părţi sociale. Firma este controlată de Silvia Zelca, cu 10% din capitalul social, şi Costică Zelca, cu 90% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate, este Costică Zelca.
 
Stop SRL are următoarele puncte de lucru: Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 558A; aleea Argos nr. 6, staţiunea Mamaia, zona Mamaia Nord; aleea Argos nr. 4, staţiunea Mamaia, zona Mamaia Nord; Mamaia, careul C3, lotul 28; Mamaia, aleea Siracuzza nr. 1; Mamaia, aleea Siracuzza nr. 2, careul C1, lot 7; bulevardul Mamaia, hotel Malibu nr. 316; sector de plajă Năvodari II, subsector 9; sector de plajă Năvodari II, subsector 8; municipiul Constanţa, strada Dezrobirii nr. 92; bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 202A; aleea Argos nr. 2, lot 1/1; Năvodari, sola 29, parcela A158/5, trup 1(D), lot 3/2; municipiul Constanţa, careul C1, lot 11, lot 12, lot 15, lot 16, lot 17; Mamaia, sector VIII, subsector 1.
 
În anul fiscal 2015, Stop SRL a avut 192 de salariaţi, o cifră de afaceri de 34.855.841 de lei şi un profit de 11.907.643 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 184 de salariaţi, cifră de afaceri netă de 40.627.733 de lei şi profit de 13.439.697 de lei.
 
Citeşte şi:
 
De la un etaj, la şapte Stop SRL, undă verde de la Primăria Constanţa pentru supraetajarea unui imobil

 
Autorizaţie de construire pentru Stop SRL Un bloc din nordul staţiunii Mamaia creşte pe verticală

Cu girul Primăriei Constanţa Imobilul de un etaj al Stop SRL ridicat în Mamaia creşte pe verticală. Va avea şapte etaje!

 
Costică Zelca a decis „să umple un gol“ pe aleea Argos Republica Stop SRL din nordul staţiunii Mamaia se extinde cu încă un bloc de locuinţe

 
Mai sus, tot mai sus Costică Zelca, undă verde pentru supraetajarea a două blocuri din Mamaia Summerland

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii