Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost emis avizul de mediu Wep Technology Investment va pune bazele unui parc eolian la Pecineaga

ro

04 Feb, 2020 00:00 2845 Marime text

Wep Technology Investment SRL, cu sediul în municipiul Sibiu, care solicitase aviz de mediu pentru realizarea unui parc eolian, CEE Pecineaga II - 48 MW, a primit răspuns de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.


Astfel, Wep Technology Investment SRL, titular al Planului Urbanistic Zonal „Construire parc eolian, CEE Pecineaga II - 48 MW, staţie electrică de transformare proprie, platforme, drumuri de acces, reţea cabluri electrice de interconectare“, a anunţat că APM Constanţa a emis avizul de mediu. Investiţia va fi realizată în comuna Pecineaga, extravilan, parcelele A24, A18, A17 şi A16.


Wep Technology Investment SRL, în datele Registrului Comerţului



Înfiinţată în anul 2013, Wep Technology Investment SRL are sediul în municipiul Sibiu. Firma provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social subscris de 4.100 lei, integral vărsat, este compus din 410 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Bârsan Nicolae este asociat unic al societăţii, iar Cristea Petre Octavian – administrator. Wep Technology Investment SRL se ocupă de producţia de energie electrică.


În anul fiscal 2-16, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 1.262 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de zero lei şi un profit de 173 de lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de zero lei, un profit şi o pierdere de zero lei.


Citeşte şi:

Parc eolian la Pecineaga. Investitorul este un agent economic din Sibiu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii