Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Ziua a treia Neversea, în imagini. S-a dansat până în zori pe plaja din Constanța

ro

09 Jul, 2023 12:42 1318 Marime text
Ploaia nu a ținut distracția departe de polul muzicii de calitate din Constanța - plaja Neversea. Chiar dacă vântul se porniseră pe timp de zi și picăturile de ploaie au udat nisipul, tinerii petrecăreți s-au „înarmat” cu pelerine de ploaie, geci impermeabile și ghetute sa le protejeze picioarele. Astfel, până la primele raze ale dimineții, plaja Neversea a fost animată de voie bună și dans. 



Seara trecută au urcat pe scenele Neversea Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Ckay, DJ Dark & Mentol, Don Diablo, Lost Frequencies, Vini Dici, Apashe, Berechet, Deliric & Slent Strike, Ian, Maga, Marwan Dua, Matthew Dekay B2B Yokoo, Amna & Balcanic Show, Balcan Brothers, Don Quero, Fidas & Band, Karol Diac, Marc Rayen, Oana Radu & Band, DJ Sava, Jiji Lazăr, MD Dylma  DJ Pappa M.



A treia zi de Neversea a însemnat libertate, forța de a-ți lua soarta în propriile mâini și a-ți atinge cele mai înalte țeluri. A fost o seară plină de speranțe și beat-uri unice. 



Toți fanii Neversea se pot înscrie pentru a fi primii care beneficiază de abonamente la un preț special. Toți cei care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de UN VOUCHER 100 de RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival pentru anul 2024.



Mai multe imagini în Galeria Foto.

Citește și 

Distracție până în zori pe ritmurile artiștilor preferați în a treia seară a festivalului de la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii