Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Români blocaţi la sol după ce la avionul cu care trebuiau sa plece s-a raportat început de incendiu. Unde şi de ce

ro

05 Jan, 2020 01:16 2259 Marime text
Zborurile Wizz Air de la Debrecen la Paris Beauvais şi retur vor fi reprogramate pentru această dimineaţă, după ce aeronava care trebuia să zboare sâmbătă pe ruta Debrecen - Paris Beauvais a fost evacuată în timpul operaţiunii de degivrare, întrucât s-a raportat un posibil început de incendiu în spatele aparatului de zbor, informează reprezentanţii companiei, la solicitarea AGERPRES.

"Aeronava programată să efectueze zborul Wizz Air W6 7867 de la Debrecen la Paris Beauvais din 4 ianuarie 2020 a trebuit să fie evacuată în timpul operaţiunii de degivrare obligatorie anterioară zborului de pe aeroportul din Debrecen. Serviciul de handling de la sol şi pompierii locali au raportat un posibil început de incendiu în spatele aeronavei. Echipajul a iniţiat procedurile standard şi a evacuat în siguranţă aeronava prin intermediul toboganelor frontale. Toţi pasagerii au părăsit aeronava în siguranţă", precizează aceştia.

Potrivit sursei citate, aeronava a fost inspectată de serviciul de pompieri al aeroportului şi de echipele tehnice, care au confirmat că nu a existat un incendiu, dar luminile din partea din spate, din dreptul logoului, şi vaporii lichidului de degivrare ar fi putut crea senzaţia de fum.

Celor câteva zeci de români li se asigură cazare şi mese, întrucât zborul respectiv şi cel de întoarcere, Beauvais - Debrecen, vor fi reprogramate în această dimineaţă.

''Echipajul a îndeplinit toate operaţiunile cu profesionalism şi conform procedurilor, evacuând aeronava. Wizz Air îşi cere scuze pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor rămâne prioritatea noastră principală", mai spune compania.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii