Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Incendiu în Palazu Mare. Mărturii pline de tristețe și panică ale oamenilor. „Am auzit țipând, iar când am ieșit, am văzut vecinii“ (VIDEO)

ro

10 Jan, 2024 18:12 2748 Marime text

Azi, 10 ianuarie, un incendiu a izbucnit în Palazu Mare, lăsând în urmă distrugere și teamă printre locuitori. Incidentul a început cu arderea unei case, iar flăcările s-au extins rapid și la a doua locuință.

Momentul a fost surprins de locuitori care au povestit că au auzit țipete și au ieșit din case pentru a vedea ce se întâmplă. Unul dintre vecini a sunat imediat la pompieri, iar aceștia au sosit rapid la fața locului, salvând ce s-a mai putut salva.

Nu știm cum s-a întâmplat. Am auzit țipând și când am ieșit, am văzut vecinii. Vecinul suna la pompieri. Pompierii au venit după salvări. Pompierii au venit repede. Noroc că vecinul a opri gazele, spune unul dintre vecini. 

Din păcate, una dintre vecine a suferit un atac de panică în urma evenimentului, iar atmosfera era tensionată și încărcată de tristețe printre cei prezenți.
 

Cea de-a doua casă care a loc foc, e cea de lângă.

Eu am făcut atac de panică, spune una din vecina din fața casei care a ars.

 Printre cei afectați emoțional de incendiu se numără și un bărbat care a povestit cu dificultate momentul. 

Am văzut foc în spate la casa mea. Eram eu cu băiatul meu în casă, ne-am speriat, spune unul dintre vecinii afectați de incendiu.



Citește și:

Știri Constanța aziLIVE. Incendiu la o casă din Palazu Mare! Focul s-a extins și la o a doua casă (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii