Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ucraina Mai multe drone ruseşti au atacat Kievul în această dimineață

ro

10 Sep, 2023 08:43 731 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: Facebook/Vitalie CojocariMai multe drone ruseşti au atacat Kievul duminică în zori, potrivit autorităţilor ucrainene care nu au raportat victime la început, scrie AFP citat de Agerpres.ro

O corespondentă a agenţiei France Presse a auzit peste zece explozii în cursul nopţii.

Potrivit şeful administraţiei civile şi militare locale, Serhii Popko, resturi de la dronele doborâte de apărarea aeriană ucraineană au căzut în districtele Sviatoşinskii, Podilskii şi Şevcenkivskii.

Autorităţile ucrainene nu au precizat imediat dacă toate dronele au fost doborâte sau dacă unele au lovit direct oraşul.

Resturi au căzut peste o clădire rezidenţială din cartierul Şevcenkivskii, din centrul Kievului, fără a provoca victime, dar au declanşat un incendiu care a fost stins de proprietarii clădirii, a declarat Popko pe Telegram.

În districtul Sviatoşinskii, situat în vestul capitalei, resturi au provocat un incendiu în parcul Sovkii, una dintre cele mai cunoscute grădini publice ale oraşului, a declarat primarul Kievului, Vitali Kliciko, pe Telegram.

În districtul Podilskii din centrul Kievului, resturi au căzut pe un spaţiu deschis şi medicii sosiţi la faţa locului acordă îngrijiri unei persoane care a suferit un atac de "stres acut", potrivit edilului.

Tot potrivit primarului, mai multe resturi în flăcări au căzut pe un drum din districtul central Solomianskii. 

Agerpres.ro  

citește și: 

Premierul Marcel Ciolacu - „Salut solidaritatea aliaţilor noştri din NATO“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii