Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Putin a fost informat cu privire la atacul asupra ambasadorului rus la Ankara

ro

19 Dec, 2016 19:17 1960 Marime text
Președintele rus Vladimir Putin a fost informat cu privire la atacul asupra ambasadorului Rusiei în Turcia, a anunțat secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov, potrivit agențiilor de presă ruse, informează Agerpres.

„Președintelui (Putin) i s-a raportat atacul asupra ambasadorului Federației Ruse în Turcia. Informația este în curs de verificare, președintele plănuiește să audieze un raport al Ministerului de Externe și al serviciilor de informații”, a spus Peskov.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat între timp informațiile privind rănirea gravă, prin împușcare, a lui Andrei Karlov.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, nu confirmă informațiile din presa turcă cu privire la spitalizarea diplomatului rus.

„Ne-a parvenit o informație conform căreia datele privind spitalizarea ambasadorului nu se confirma pe moment. Se încearcă acordarea de prim ajutor medical la fața locului. Ne aflăm în contact permanent cu oficialitățile turce." a spus Zaharova.

Citește și

Ambasadorul Rusiei în Turcia a fost ucis la Ankara

Sursa foto: bzi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii