Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest în Bacău după ce orașul a rămas fără apă de patru zile

ro

17 Jul, 2018 22:01 1566 Marime text
Peste 200 de locuitori ai municipiului Bacău protestează, marţi seară, în faţa sediului primăriei, nemulţumiţi că oraşul este de patru zile fără apă potabilă şi nici nu există perspective certe să fie reluată furnizarea acesteia până la sfârşitul săptămânii în curs, potrivit Agerpres.

Oamenii au ieşit în stradă, de circa trei ore, după ce s-au mobilizat pe reţelele de socializare. La ora 18.00, aceştia au blocat parţial strada din faţa primăriei după ce au început să treacă succesiv pe trecerea de pietoni din zonă. Mai târziu, strada a fost blocată total, protestatarii rămânând pe carosabil.

Băcăuanii scandează lozinci împotriva primarului, căruia îi cer demisia, dar strigă şi "Vrem apă" şi "PSD, ciuma roşie". Protestul se derulează fără a fi necesară intervenţia forţelor de ordine.

Întreg municipiul Bacău este de patru zile fără apă potabilă după ce o avarie a afectat, sâmbăta trecută, conducta principală de aducţiune de la Valea Uzului. Serviciul de furnizare a apei trebuia reluat marţi dar, potrivit reprezentanţilor Primăriei Bacău, o nouă avarie produsă în aceeaşi zonă va prelungi cu încă trei zile sistarea furnizării serviciului.

Sursă foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii