Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Rusiei, Vladimir Putin dă marele semnal la început de 2024 pentru Ucraina „Nu avem dorinţa de a lupta la nesfârşit, dar nici nu vom renunţa la poziţiile noastre!”

ro

01 Jan, 2024 18:37 1153 Marime text
Foto: Google Maps
  • Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat luni că Rusia doreşte încheierea războiului din Ucraina, dar numai în termenii stabiliţi de ea, relatează Rador Radio România.
     
Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat luni că Rusia doreşte încheierea războiului din Ucraina, dar numai în termenii stabiliţi de ea, relatează Rador Radio România, conform Știri pe Surse.

Vladimir Putin a mai spus că problema nu este cu Ucraina, ci cu sprijinitorii acesteia. Preşdintele Putin a adăugat că retorica susţinătorilor Ucrainei a început să se schimbe, pe măsură ce au realizat că este imposibil de distrus Rusia prin mâinile Ucrainei. „Cei care ieri spuneau că este necesară o înfrângere strategică a Rusiei caută acum noi expresii despre cum să încheie mai rapid conflictul. Şi noi dorim, de asemenea, să încheiem conflictul cât de repede se poate, dar numai în termenii noştri. Nu avem dorinţa de a lupta la nesfârşit, dar nici nu vom renunţa la poziţiile noastre”, a declarat Vladimir Putin.


Citește și:
Rusia cere o reuniune a ONU după atacul asupra orașului Belgorod
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii