Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la Hollywood. O cunoscută producătoare de filme s-a sinucis

ro

09 Feb, 2018 22:27 1813 Marime text
Jill Messick, producătoare de la Hollywood printre ale cărei realizări se numără filmele ''Frida'' şi ''Baby Mama'', s-a sinucis, conform unei declaraţii publicată de familia sa, informează Press Association citată de Realitatea.net. 
 
Mamă a doi copii, Jill Messick a murit miercuri în Los Angeles la vârsta de 50 de ani.
 
Jill Messick fusese diagnosticată cu tulburare bipolară şi s-a luptat timp de mai mulţi ani cu depresia, a precizat familia sa. Însă, producătoarea ar fi fost marcată şi de recentele dezvăluiri din scandalul Harvey Weinstein acuzat de mai multe femei de hărţuire şi agresiune sexuală. În acest sens, familia ei afirmă că a fost ''o victimă colaterală într-o poveste care era şi aşa îngrozitoare''.
 
Actriţa Rose McGowan a pretins că Weinstein a violat-o în timpul ediţiei din 1997 a Festivalului de film Sundance. Ea a declarat recent că Messick, care la acea vreme era managerul său, nu i-a oferit niciun sprijin în lupta contra fostului producător de la Hollywood şi, în plus, a acceptat să lucreze ulterior pentru acesta.
 
Familia lui Messick a declarat că McGowan a informat-o pe producătoare despre acest incident fără să-l numească viol, însă ea şi-ar fi dat seama că s-a petrecut ceva nepotrivit între cei doi, dacă nu chiar ilegal, şi s-a adresat mai departe şefilor săi, cu câteva luni înainte de a accepta să lucreze la Miramax, studio care era condus de Weinstein.
 
 Sursa: Realitatea.net. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii