Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cisiordania O fetiţă palestiniană în vârstă de 3 ani, ucisă în timpul unui atac

ro

07 Jan, 2024 21:21 887 Marime text
Foto: Pixabay
  • Poliţia israeliană a anunţat că agenţi de-ai săi care răspundeau unui atac cu maşină la un post de control în Cisiordania au tras asupra unei fetiţe palestiniene, medicii confirmând ulterior moartea copilului în vârstă de 3 ani, transmite AFP.
     
Poliţia israeliană a anunţat că agenţi de-ai săi care răspundeau unui atac cu maşină la un post de control în Cisiordania au tras asupra unei fetiţe palestiniene, medicii confirmând ulterior moartea copilului în vârstă de 3 ani, transmite AFP, citat de Agerpres.

Imagini luate cu camerele de supraveghere şi difuzate de poliţia israeliană arată o camionetă mare trecând prin postul de control din Biddu, o zonă situată între Ierusalim şi Ramallah, în Cisiordania, teritoriu ocupat de Israel din 1967.

O altă camionetă, mai mică, o urmează rapid, loveşte agenţii postului de control şi se îndepărtează.

Pe aceste imagini, se vede cum poliţia deschide focul în direcţia celor două vehicule.

'După ce au tras asupra teroriştilor, o fetiţă care se afla într-un alt vehicul la postul de control a fost rănită', a declarat poliţia israeliană.

'Teroriştii au fost neutralizaţi', afirmă poliţia într-un comunicat, fără a preciza dacă atacatorii sunt morţi sau în viaţă.


Poliţia adaugă că un 'examen preliminar' indică faptul că vehiculul în care se afla fetiţa a fost de asemenea lovit (de tiruri) şi că va fi întreprinsă o anchetă aprofundată.

Serviciul de urgenţă israelian, Magen David Adom (MDA), au declarat, într-un comunicat propriu, că o fetiţă în vârstă de 3 ani a fost adusă la echipa sa la locul atacului.

'După un examen medical, ea a fost declarată decedată', adaugă comunicatul.



Citește și:
Israel-Hamas: Aprovizionarea cu alimente în Gaza se înrăutăţeşte, afirmă Blinken la Amman
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii