Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase palestinieni au fost uciși în urma unui atac aerian israelian, în Cisiordania

ro

07 Jan, 2024 09:21 580 Marime text

Sursa foto: Wikipedia


 
  • Un atac aerian israelian a ucis şase palestinieni la Jenin, în Cisiordania, a anunţat duminică dimineaţa ministerul sănătăţii din cadrul Autorităţii Palestiniene, citat de agenţiile de presă internaţionale, potrivit Agerpres.
 
Televiziunea oficială palestiniană, preluată de Reuters, precizează că patru din cei şase erau fraţi.

Lovitura a vizat o adunare a localnicilor, după ce surse locale ale dpa au relatat despre lupte între palestinieni şi armata israeliană.

Israelul atacă frecvent oraşele Jenin şi Nablus, administrate de Autoritatea Palestiniană, dar considerate şi centre ale unor grupări teroriste, menţionează agenţia.

De la începutul războiului din Gaza, declanşat de atacul din 7 octombrie anul trecut al organizaţiei islamiste Hamas împotriva Israelului, a crescut şi frecvenţa raidurilor israeliene în Cisiordania. Zilele trecute, armata israeliană a anunţat că după începerea conflictului din Gaza a reţinut 2570 de suspecţi, din care 1300 au legături cu Hamas.

Citește și
Liderul grupării islamiste palestiniene Hamas, apel către Antony Blinken pentru „încheierea ofensivei israeliene în Fâşia Gaza
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii