Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac cu drone în Ucraina! Forţele aeriene ucrainene au doborât 30 de dispozitive explozive

ro

16 Dec, 2023 12:13 608 Marime text
Ucraina. Foto cu rol ilustrativ:google mapsForţele aeriene ucrainene au anunţat că au respins un nou atac rusesc cu drone în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, doborând 30 din cele 31 de dispozitive explozive lansate în mai multe regiuni ale ţării, relatează AFP, conform Agerpres.ro

"În atac au fost folosite în total 31 de drone Shahed-136/131, pe care ocupanţii le-au lansat în diferite regiuni ale Ucrainei", au anunţat forţele aeriene ucrainene într-un comunicat.


Atacul a vizat capitala Kiev, regiunea Herson din sudul ţării şi Hmelnîţkîi din vest, toate vizate cu regularitate de Rusia.

La rândul lor, autorităţile ruse au raportat moartea unei persoane în urma bombardamentelor ucrainene lansate în cursul nopţii asupra zonei ocupate a regiunii Herson.

Guvernatorul regiunii ruse Belgorod, Viaceslav Gladkov, a raportat 41 de lovituri ucrainene în ultimele 24 de ore asupra acestui teritoriu situat de la graniţa cu Ucraina şi vizat cu regularitate de armata Kievului.

Vineri seara, armata rusă anunţase că a respins un atac cu 26 de drone ucrainene în interval de două ore deasupra peninsulei anexate Crimeea. Cu câteva ore mai devreme, regiunea rusă Kursk a fost vizată de şase drone ucrainene. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii