Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arnold Schwarzenegger, reținut de vameși în Munchen, Germania. Iată motivul

ro

17 Jan, 2024 19:38 938 Marime text
Sursa foto: Wikipedia
 
  • Actorul şi fostul politician american Arnold Schwarzenegger a fost reţinut miercuri de vameşii germani pe aeroportul din München întrucât  nu a declarat un ceas de lux valoros, informează DPA, potrivit Agerpres.

„Stă aici cu noi, aşa este'', a declarat un purtător de cuvânt al principalului birou vamal din München pentru DPA miercuri după-amiază.

O procedură pentru fraudă fiscală a fost iniţiată împotriva lui Schwarzenegger, fost campion mondial la culturism şi actor în pelicule de acţiune, dar şi guvernator al statului California pentru două mandate.

Publicaţia germană Bild a fost prima care a relatat despre reţinerea lui Schwarzenegger.

Potrivit autorităţilor vamale, Schwarzenegger nu a declarat un ceas de lux valoros la sosirea în München, deşi se pare că plănuia să-l lase în Uniunea Europeană.

„Dacă bunurile rămân în UE, trebuie plătite taxe vamale pentru ele'', a spus purtătorul de cuvânt al vamei. ''Este valabil pentru toată lumea''.


Purtătorul de cuvânt nu a ştiut să precizeze iniţial cât timp a trebuit Schwarzenegger să aştepte alături de oficiali în timpul după-amiezei: '' Durează ceva timp''.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt a spus că, în opinia sa, actorul american născut în Austria şi fost politician republican, îşi va putea relua în curând călătoria.

Potrivit relatării din Bild, Schwarzenegger călătorea spre Austria pentru a participa la o licitaţie caritabilă în beneficiul iniţiativelor climatice şi avea de asemenea în program să asiste la cursa de schi Hahnenkamm, care are loc în satul Kitzbühel, din Alpii austrieci.
 
 Citește și
Regele Charles al III-lea va fi spitalizat în urma unei hipertrofii de prostată
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii