Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arnold Schwarzenegger şi-a continuat călătoria. Fusese reţinut de vameşii germani pe aeroportul din München

ro

18 Jan, 2024 10:02 711 Marime text
foto: Facebook.com
Actorul şi fostul politician american Arnold Schwarzenegger a fost reţinut pentru scurt timp, miercuri, de vameşii germani pe aeroportul din Munchen întrucât nu declarase un ceas de lux valoros. Schwarzenegger, născut în Austria, a reuşit în cele din urmă să îşi continue călătoria, a declarat miercuri seara un purtător de cuvânt al principalului birou vamal din München. De asemenea, el a putut să ia ceasul cu el, informează DPA.

O procedură pentru fraudă fiscală a fost iniţiată împotriva lui Arnold Schwarzenegger, fost campion mondial la culturism şi actor în pelicule de acţiune, dar şi guvernator al statului California pentru două mandate.

Potrivit autorităţilor vamale, Schwarzenegger nu a declarat un ceas de lux valoros la sosirea în München, deşi se pare că plănuia să-l lase în Uniunea Europeană.

Schwarzenegger călătorea spre Austria pentru a participa la o licitaţie caritabilă în cadrul căreia intenţiona să vândă ceasul în beneficiul iniţiativelor climatice, a anunţat Schwarzenegger Climate Initiative, pe care actorul a fondat-o.

De asemenea, vedeta intenţiona să asiste la cursa de schi Hahnenkamm, care are loc în satul Kitzbühel, din Alpii austrieci.


''Dacă bunurile rămân în UE trebuie plătite taxe vamale pentru ele. Este valabil pentru toată lumea'', a declarat purtătorul de cuvânt al vămii, adăugând că acest caz va ajunge la oficiul pentru amenzi din Augsburg.


Vedeta de film a acceptat la München să plătească taxe vamale pentru ceasul personal, a declarat pentru DPA Schwarzenegger Climate Initiative.


Sursa: Agepres.ro. 


Citește și:

Arnold Schwarzenegger, reținut de vameși în Munchen, Germania. Iată motivul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii