Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Bogdan Huțucă „Strategia pentru Marea Neagră de către Congresul SUA, consolidează susținerea pe scară largă a regiunii noastre"

ro

17 Dec, 2023 12:59 842 Marime text



Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă consideră că prin adoptarea strategiei de securitate pentru Marea Neagră de către Congresul Statelor Unite ale Americii, se consolidează, în premieră, susținerea pe scară largă, a regiunii noastre. Strategia acoperă domenii cheie, precum securitatea și apărarea, economia, energia și consolidarea democratică, beneficiind de o strânsă coordonare și colaborare cu parteneri și aliați, inclusiv NATO și UE.
 
„Sprijinul acordat României reprezintă o recompensă pentru eforturile comune și întărește Parteneriatul Strategic. Acest document de importanță majoră va aduce numeroase avantaje pentru județul Constanța.

Prin urmare, va fi necesar să răspundem așteptărilor ridicate cu profesioniști pregătiți, capabili să înțeleagă contextul favorabil pentru regiunea noastră. De asemenea, prin activitatea lor publică, acești profesioniști ar trebui să aducă beneficii comunității locale. După mult timp, geografia și contextul geopolitic sunt favorabile României!", susține liderul liberal constănțean.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii