Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internaționala a Relaxării. Joacă un rol foarte important în stabilirea nivelului calității vieții (video)

ro

15 Aug, 2020 11:54 2732 Marime text
  •  Dacă îți dorești să te relaxezi cu adevărat, trebuie să îți pui întrebarea: „Ce înseamnă pentru mine relaxare cu adevărat?”.
Ziua de astăzi, pe lângă ziua de Sfântă Mărie, este și Ziua Internaționala a Relaxării. Asa încât, astazi, ne relaxam și petrecem împreună cu sărbatoriții din familie.

Relaxarea este un instrument puternic împotriva stresului şi anxietăţii. Avantajul acestei tehnici constă în faptul că poate fi învăţată relativ uşor, şi poate fi aplicată în situaţii diverse.De-a lungul timpului au fost construite numeroase exerciţii de relaxare.

Relaxarea este, în psihologie, starea emoțională în care o ființă se detensionează datorită absenței unei surse de excitare cum ar fi anxietatea, mânia sau frica. Relaxarea este o formă de extaz blând care provine din lobul frontal al creierului, în care cortexul posterior trimite semnale cortexului frontal prin intermediul unor calmante ușoare, scrie wikipedia.org.  Relaxarea joacă un rol foarte important în stabilirea nivelului calității vieții tale. Încordarea și tensiunea resimțite în urma statului la birou în fiecare zi sunt principalele motive pentru care calitatea vieții poate scădea cu trecerea timpului.

Dacă îți dorești să te relaxezi cu adevărat, trebuie să îți pui întrebarea: „Ce înseamnă pentru mine relaxare cu adevărat?”.Răspunsul poate varia în funcție de prioritățile tale, de lucrurile de care te bucuri în viață sau de rutina ta zilnică. Cu toate acestea, există activități care ne pot relaxa pe oricare dintre noi.

În video-ul de mai jos există muzică, ce, cu siguranță, te va ajuta să te relaxezi.


 

Sursa foto-video: Youtube/ boby bob
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii