Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wizz Air Romania a anunțat când vor pleca pasagerii de pe Aeroportul Constanța către Londra Luton. Zborul a fost anulat din cauza condițiilor meteo

ro

01 Mar, 2018 04:50 2780 Marime text
Aseară, reprezentanții Companiei Wizz Air Romania ne-au anunțat că “din cauza condițiilor meteo severe de iarnă, a ninsorii abundente de pe aeroportul din Constanța, precum și al programului de zbor al echipajului, zborul Wizz Air W6 3375 de la Constanța la London Luton din 28 februarie a fost reprogramat pentru 1 martie.

Pasagerilor zborului în cauză li se acordă, în conformitate cu reglementările în vigoare si cu politica Wizz Air asistență, gustări,  vouchere de alimente, și în anumite cazuri, cazare și rambursarea cheltuielilor. Facem tot posibilul ca toți călătorii să fie bine informați cu privire la orice schimbări apărute prin trimiterea de notificări prin SMS și e-mail.

Deși condițiile meteorologice sunt în afara controlului companiei, Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați pentru eventualele neplăceri cauzate. Siguranța pasagerilor și a echipajului este prioritatea numărul unu a Wizz Air.”
 
Reamintim că ieri 134 de persoane care așteptau să se îmbarce de pe Aeroportul de la Mihail Kogălniceanu pentru cursa Constanţa-Londra a companiei Wizz Air au fost anunțați că zborul a fost anulat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Elena Cătălina Vîţă, purtătorul de cuvânt al Aerportului, a declarat pentru ZIUA de Constanța că mai multe autocare îi preiau pe pasageri pentru a fi conduși și cazați în municipiul Constanţa.

O parte dintre aceştia, care au domiciliul în alte localităţi vor fi cazaţi pe parcursul nopţii la mai multe hoteluri din Constanţa.

Menţionăm că avionul companiei Wizz Air, care venea de la Londra a aterizat pe aeroportul din judeţul Constanţa fără nicio problemă în această dimineaţă în jurul orei 11.20 de minute. La bord s-au aflat 157 de pasageri. 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii