Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIP-uri ale Mangaliei, la judecata cu Rutiera

ro

26 May, 2010 03:40 2863 Marime text

colaj_1.jpgDouă dintre „VIP"-urile locale ale Mangaliei se judecă la ora actuală cu Poliţia Rutieră. Este vorba despre Eugen Pricopie, fost vicepreşedinte al Daewoo Mangalia şi specialist în domeniul tehnico-economic în cadrul Grupului de Dialog şi Consultanţă Socio-Economică al primarului Mihai Claudiu Tusac şi de directorul Casei de Cultură, Viorel Chiurtu.

La Judecătoria Mangalia a fost deschis, pe 21 mai a.c., un dosar al lui Eugen Pricopie, care a chemat în instanţă Poliţia Rutieră. Referitor la acest dosar, Eugen Pricopie ne-a declarat că, dimpotrivă, cauza respectivă s-a încheiat acum... doi ani! „A fost vorba despre conducere cu viteză peste limita legală. Mai mult, deşi am contestat sancţiunea în instanţă, am decis până la urmă să mai dau o dată examenul auto", ne-a declarat Eugen Pricopie.

La polul opus, directorul Casei de Cultură, Viorel Chiurtu, ne-a declarat că în ceea ce priveşte dosarul său din instanţă împotriva „Rutierei", va merge cu acesta până în pânzele albe: „Eu sunt un şofer desăvârşit, foarte prudent şi nu conduc cu viteză decât atunci când e o chestiune de viaţă şi de moarte. Mi-a fost suspendat carnetul din cauza faptului că un semn rutier de limitare a vitezei a fost furat. Este vorba despre zona Lumotex, unde limita este de 70 km/h. Eu aveam 149 km/h, dar era vorba despre o şosea naţională, iar permisul mi-l puteau lua la 151 de km", afirmă directorul Casei de Cultură Mangalia.

Partea hilară este că Viorel Chiurtu cere anularea procesului verbal de contravenţie, pe care, în loc de DN39 (Drumul Naţional Mangalia-Constanţa), poliţistul a trecut DN38 (drumul ce leagă Constanţa de Negru-Vodă).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fane 26 May, 2010 10:04 Ce fel de vip-uri sunt si astia?Ma indoiesc ca acel politist a gresit drumurile nationale,de fapt sunt sigur ca nu ar face cineva o asemenea eroare.Apropo,d-le Chiurtu sunteti ruda cu d-na Chiurtu cu fierul vechi furat din santierul Daewoo?asa ca si curioozitate,nu de alta, d-le VIP.