Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un copil de doar 6 ani a căzut din telescaun, în Poiana Braşov. Anunțul IPJ Brașov

ro

12 Jan, 2022 16:42 1883 Marime text
  •  Un copil de doar 6 ani a căzut din telescaun, în Poiana Braşov


 UPDATE-Oficial de la Salvamont Poiana Brașov 


Copil cazut din Telescaunul Ruia.


Apelul a venit prin Dispeceratul National Salvamont, in jurul orei 15, cu privire la un copil care a cazut din telescaun, intre pilonii 1 si 2, de la o inaltime de aproximativ 5 m.



Dupa cadere, copilul in varsta de 6 ani s-a deplasat singur pana la statia inferioara, unde a fost gasit de salvamontisti.



Dupa examenul medical s-a constatat un traumatism minor la nivelul unui membru inferior, urmand sa fie transportat in statiune, unde au fost asteptati apartinatorii, in vederea luarii deciziei de transport catre unitatea spitaliceasca.




 
 




Un copil de doar 6 ani a căzut din telescaun, în Poiana Braşov. Copilul ar fi căzut de la o înălţime de 5-6 metri și din fericire nu a păţit nimic, spun salvamontiștii brașoveni. Incidentul s-ar fi întâmplat imediat după staţia de îmbarcare, la aproximativ 5 metri. 





Imediat după eveniment, salvamontiștii au plecat în căutarea copilului însă nu l-au găsit în locul unde a căzut. După ce a fost reperat a fost transportat cu un snowmobil şi predat unui echipaj SMURD, scrie brasov.net. 




 

„Acesta a fost examinat medical la fața locului, urmând să fie transportat la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate. Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele si împrejurările în care s-a produs incidentul. Nu prezintă vătămări corporale vizibile.”, a transmis IPJ Braşov.






Potrivit aceleiași surse, micuţul obişnuieşte să mai sară din telescaun pentru „senzaţii tari”.








Sursa foto: Facebook/ Salvamont Poiana Brasov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii