Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl fetiței agresate de mamă își ia copiii acasă. Ce au declarat reprezentanții DGASPC Constanța (VIDEO)

ro

10 Jan, 2022 17:57 2190 Marime text
Copiii femeii acuzate că și-a agresat fetița de doi ani vor ajunge în această seară alături de tatăl lor. Acesta a revenit din străinătate unde se afla la muncă pentru a-și lua copiii care, în urma incidentului au fost plasați în asistență maternală. 

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanța, Mihaela Ristea a precizat în această după amiază că micuții vor ajunge acasă alături de tată și bunici. 

De asemenea, mama acestora, pentru că nu are voie să se apropie de micuță va pleca în altă localitate. 

„În urma verificărilor efectuate astăzi atât la domiciliul tatălui cât și la cel al bunicilor s-a concluzionat că în interesul copiiilor este să meargă în familia tatălui. Deocamdată mama, având în vedere că are un ordin de protecție trebuie să stea departe de fetiță așa cum spune ordinal de protecție. Din informațiile pe care le avem am înțeles că mama va părăsi deocamdată localitatea gândindu-se că astfel lucrurile se vor liniști și copiii vor fi în siguranță alături de tată (…. ) Până acum copiii au stat de sâmbătă au fost în grija unui asistent maternal. (…) Separarea de familie nu a fost ușoară dar asta a fost grija colegilor mei și a asistentului maternal. Astăzi s-au întâlnit cu tatăl și toată lumea a fost fericităѻ – a declarat Mihaela Ristea. .


Aceasta a menționat că atât micuții, cât și părinții vor fi consiliați pentru a trece peste acest incident neplăcut.
 
Tatăl copiilor a precizat că femeia va sta la rudele sale din Bacău, întrucât aceasta nu are voie să se apropie de copii, fiind emis un ordin de protecție pentru fetița în vârstă de 2 ani. 
 
Acesta a spus că nu știe de ce mama acestora a avut un comportament atât de violent, punctând că a plecat să muncească în străinătate știind că micuții sunt pe mâini bune. 

Reamintim că sâmbătă, 8 ianuarie polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare în care o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, agresa o fetiță de 2 ani. 

Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei. 

Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se aflau în țară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv, 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii