Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Sinucidere în grup în Călărași. Trei persoane au consumat o substanță necunoscută dintr-o sticlă apoi s-au aruncat în Dunăre (VIDEO)

ro

07 Jan, 2022 17:36 2838 Marime text
  • Trei persoane s-au aruncat în apa Brațului Borcea al Fluviului Dunărea, cu intenția de a se sinucide.
  • În cursul anului 2021, cele trei persoane au protestat față de refuzul Primăriei Municipiului Călărași de a le retroceda mai multe proprietăți.
 
 





IPJ Călărași a fost sesizat cu privire la faptul că trei persoane (mama, fiica și ginerele) au intrat voluntar în apa Brațului Borcea al Fluviului Dunărea, cu intenția de a se sinucide.
 
 





 
Cele 3 persoane au fost extrase din apă, două  dintre acestea (cele două femei)  fiind declarate decedate, iar cea de-a treia (bărbatul) prezintă semne vitale (conștientă), fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului.




Din primele verificări a rezultat faptul că, înainte de a intra în apă, cele 3 persoane au consumat o substanță necunoscută dintr-o sticlă, iar în cursul anului 2017, cele 3 persoane au mai avut o tentativă de suicid prin aceeași metodă.
 




 
Totodată, s-a stabilit că în cursul anului 2021, cele 3 persoane au protestat față de refuzul Primăriei Municipiului Călărași de a le retroceda mai multe proprietăți.
 
 
 
Forțe MAI se află  la fața locului. Se efectuează cercetări.


UPDATE. Oficial de la ISU Călărași


Două persoane de sex feminin și-au pierdut viața, iar o a treia, de sex masculin, a ajuns la spital în stare de hipotermie.




Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Călărași au fost solicitați să intervină de urgenţă astăzi în jurul orei 15.45, pentru extragerea a trei persoane din apa rece a Borcei și pentru a acorda primul ajutor de urgenţă.



Pompierii s-au deplasat la fața locului, în municipiul Călărași, în zona Parcului Mare, pe malul brațului Borcea, cu mai multe echipaje de intervenţie: un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj se primă intervenţie și comandă, respectiv cu o barcă pneumatică cu motor.



Au fost extrase rapid din apă cele trei persoane, două dintre acestea fiind în stop cardio respirator, iar o a treia în stare de hipotermie.


Din nefericire, în ciuda eforturilor efectuate în scopul resuscitării, medicul de pe ambulanța S.A.J. Călărași, aflat la fața locului a declarat decesul celor două persoane de sex feminin.


Cea de-a treia persoană, un bărbat, a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD și a colegilor de la Ambulanță, acesta fiind transportat de urgenţă la Uniunea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Călăraşi.


Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care două persoane și-au pierdut viața, iar o a treia a ajuns în stare de hipotermie la spital, informează purtătorul  de cuvânt al Inspectorului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași - Plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu













Foto: Facebook/ISU Călărași




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii